Fotografija: Daruvarski policajci obojicu su prijavili za remećenje javnog reda i mira/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ilustracija)
Daruvarski policajci obojicu su prijavili za remećenje javnog reda i mira/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ilustracija)

Dvojica se potukla na cesti ispred kafića u centru Daruvara

Do sukoba je navodno došlo jer 21-godišnji mladić nije prelazio cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza što mu je stariji muškarac jako zamjerioDvojica muškaraca potukla su se u četvrtak oko 16.30 sati u strogom centru Daruvara.

Policija je izvjestila kako je incident izbio u četvrtak u 16.35 sati na Trgu kralja Tomislava na ulici ispred jednog ugostiteljskog objekta. Nakon što su 42-godišnji muškarac i 21-godišnji mladić jedan drugog dobro izvrijeđali, međusobno su se potukli. Budući da nisu dobili vidljive ozljede, odbili su liječničku pomoć.

Optužni prijedlog

Protiv obojice slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Kako pak neslužbeno doznajemo, do sukoba je došlo nakon što je mlađi muškarac krenuo do obližnjeg kioska preko ceste na kojoj se u tom trenutku našao 42-godišnjak u svom vozilu. Navodno mu je zasmetalo što mladić prelazi cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza pa ga je "počastio" s nekoliko uvreda, na što mu mladić nije ostao dužan. Nakon toga su se potukli.