Fotografija: Policija će protiv svih sudionika tučnjave podnijeti optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira/Foto: Darko Tomaš/CROPIX (ilustracija)
Policija će protiv svih sudionika tučnjave podnijeti optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira/Foto: Darko Tomaš/CROPIX (ilustracija)

Tri muškarca i dvije žene potukli se nasred ceste u Klokočevcu

Razlog njihovog sukoba još nije poznat, a policija će protiv svih podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. U tučnjavi su ozlijeđene dvije ženePetero ljudi potuklo se u ponedjeljak oko 8 sati na sred ceste u Klokočevcu kod Bjelovara.

Policija je izvjestila kako je se 61-godišnjak prvo posvađao, a potom i potukao s 27-godišnjakinjom i 63-godišnjakom.

Pali na tlo

Nakon što su svi zajedno pali na tlo gdje su se nastavili međusobno mlatiti, u sukob se umiješala 61-godišnja supruga 63-godišnjaka i 35-godišnji sin 61-godišnjaka. U tučnjavi su ozlijeđene žene, odnosno 27-godišnjakinja i 61-godišnjakinja.

Razlog njihovog sukoba još nije poznat, a policija će protiv svih podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.