Fotografija: 24-godišnji mladić je nakon tučnjave priveden u policijsku postaju u Daruvaru/Foto: Tea Cimaš/CROPIX (ilustracija)
24-godišnji mladić je nakon tučnjave priveden u policijsku postaju u Daruvaru/Foto: Tea Cimaš/CROPIX (ilustracija)

Trojica mladića potukla se ispred jednog kafića u centru Daruvara

Kako je izvjestila Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska, do tučnjave je došlo u subotu oko 18.40 sati nakon što je pijani 24-godišnji mladić s leđa prišao 18-godišnjaku i dva puta ga udario šakom u glavuTrojica mladića potukla su se u subotu oko 18.40 sati na terasi jednog kafića na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru.

Naime, kako je izvjestila PU bjelovarsko-bilogorska, do tučnjave je došlo nakon što je pijani 24-godišnji mladić s leđa prišao 18-godišnjaku i dva puta ga udario šakom u glavu. U spašavanje svog mladog prijatelja uključio se 21-godišnji mladić koji je uhvatio tri godine starijeg mladića za ramena nakon čega su obojica pali na pod.

Priveden u postaju

21-godišnjak se brzo ustao i zajedno s 18-godišnjakom počeo nogama i rukama udarati 24-godišnjaka po cijelom tijelu.

Na mjesto događaja pozvana je policija koja je trojici mladića naredila da se smire. Međutim, pijani 24-godišnjak se oglušio na njihovu zapovijed i nastavio praviti nered pa su ga policajci morali svladati i odvesti u policijsku postaju do otriježnjenja.

Policija će protiv sve trojice mladića podnijeti optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.