Fotografija: Trenutak kada gostujući trener Čiković napušta teren
Galerija
Trenutak kada gostujući trener Čiković napušta teren

Prvo se usred utakmice potukli igrači pa se još umiješali redari i gledatelji

Prema tvrdnjama gostujuće delegacije dva njihova igrača su u gužvi dobila udarce u glavu i nakon toga je gostujući trener Tomo Čiković je odlučio povući momčad s terena



PREDAVAC – Utakmica predavačkog Dinama i Tehnike Koprivnica prekinuta je u 30. minuti kod rezultata 1:0 i to zbog izlaska gostujućih igrača s terena za igru. Sudac Ante Vicić je prema propisima gostima dao 15 minuta vremena da se vrate na teren, a kada to nisu napravili označio je kraj dvoboja.

Izlasku Koprivničanaca s terena prethodila je prava tučnjava u kojoj je sudjelovao veliki broj igrača s obje strane, a navodno su se u sukob umiješali i redari te pojedine osobe iz domaće publike koje navodno nisu imale akreditaciju.

Igrala se 30. minuta utakmice kada je Dodlek grubo startao na Gegića koji se odmah pridigao te je započeo naguravanje s gostujućim bekom. Nakon toga dolazi do velike gužve kod korner zastavice. U toj gužvi Jozo Filjić je navodno udario protivničkog igrača i za taj potez je „nagrađen“ s crvenim kartonom. Prema tvrdnjama gostujuće delegacije dva njihova igrača su u gužvi dobila udarce u glavu i nakon toga je gostujući trener Tomo Čiković je odlučio povući momčad s terena. Takav potez gosti opravdavaju strahom od onoga što bi se dogodilo da su nastavili utakmicu, iako treba naglasiti da razloga za strah nije bilo i da je takva odluka ipak bila ishitrena. Dojam je da su Koprivničanci jedva čekali i najmanji incident da se povuku s terena, jer u nogometnom smislu, barem je to dojam nakon početnih 30 minuta, nisu mogli parirati Predavčanima.