Fotografija: Policajci su 44-godišnjeg vozača Golfa iz Daruvara zatekli u redovnoj kontroli prometa/Foto: Željko Hajdinjak/Cropix (ilustracija)
Policajci su 44-godišnjeg vozača Golfa iz Daruvara zatekli u redovnoj kontroli prometa/Foto: Željko Hajdinjak/Cropix (ilustracija)

Daruvarčanin u 7 sati ujutro vozio pijan po gradu bez vozačke. Ekspresno dobio 10 dana zatvora

Policija je u Daruvaru zatekla 44-godišnjaka kako vozi pod utjecajem alkohola i bez vozačke, a u Bjelovaru su policajci zaustavili jednog 42-godišnjaka koji je upravljao vozilom bez vozačke dozvole i pod zabranomDaruvarski su policajci u srijedu u 7 sati ujutro u Ulici Petra Zrinskog u Daruvaru uhvatili 44-godišnjeg vozača Golfa kako vozi pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole. 

Nakon što mu je alkotestom utvrđena koncentracija od 1,06 promila alkohola u krvi, 44-godišnjak je uhićen i priveden u Policijsku postaju Daruvar. Nakon saslušanja na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, muškarcu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od deset dana.

Poništena mu dozvola

Isto tako, u srijedu u 7 sati ujutro na Slavonskoj cesti u Bjelovaru, policijski službenici su u kontroli prometa zatekli 42-godišnjaka kako upravlja Opel Astrom, bjelovarskih registracijskih oznaka, dok mu je rješenjem vozačka dozvola poništena te mu je izrečena i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. On je također uhićen, priveden u službene prostorije policije, a potom je doveden na Prekršajni odjel Općinski sud u Bjelovaru, gdje mu je određeno zadržavanje u trajanju od 5 dana.