Fotografija: Policajci su 45-godišnjeg vozača zatekli u redovnoj kontroli prometa/Foto: Željko Hajdinjak/Cropix (ilustracija)
Policajci su 45-godišnjeg vozača zatekli u redovnoj kontroli prometa/Foto: Željko Hajdinjak/Cropix (ilustracija)

Policija u Narti uhvatila vozača koji je već u 8.45 sati ujutro imao 3,88 promila

Za ovaj prekršaj zakonom je propisana novčana kazna od 10 do 20 tisuća kuna ili kaznom zatvora u trajanju od 60 dana uz primjenu zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjesecaPolicija je u ponedjeljak u Narti uhvatila 45-godišnjaka koji je vozio auto s čak 3,88 promila alkohola u krvi.

Prema policijskom priopćenju, policija je u ponedjeljak u 8.45 sati u kontroli prometa u Narti zatekla 45-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom bjelovarskih registracija pod utjecajem alkohola u organizmu od 3,88 g/kg.

Priveden u policiju

Priveden je u službene prostorije policije, a protiv njega slijedi optužni prijedlog. Za ovaj prekršaj, odnosno za prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola vozača iznad 1,50 g/kg zakonom je propisana novčana kazna od 10 do 20 tisuća kuna ili kaznom zatvora u trajanju od 60 dana uz primjenu zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjeseca.