Fotografija: Župan Marko Marušić i direktor TZ BBŽ-a Marcel Medak s dobitnicima prestižnih priznanja/Foto: BBŽ
Galerija
Župan Marko Marušić i direktor TZ BBŽ-a Marcel Medak s dobitnicima prestižnih priznanja/Foto: BBŽ

Župan Marušić primio dobitnike prestižne nagrade "Suncokret ruralnog turizma"

Marko Marušić čestitao je svim dobitnicima i zahvalio im se na svemu što na rade jer time doprinose unapređenju turističke ponude Bjelovarsko-bilogorske županijeŽupan Marko Marušić primio je dobitnike prestižne nagrade "Suncokret ruralnog turizma" s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Naime, kako smo već izvještavali OVDJE, 30. studenoga u Osijeku održana je svečana dodjela 86 povelja i posebnih priznanja u sklopu nacionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award“, koja se održava već jedanaestu godinu. Nagrade dodjeljuje Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo”.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Ove godine pristiglo je čak 197 prijava iz 20 županija, osam iz BIH i jedna iz Srbije, a tri brončane povelje otišle su u Bjelovarsko-bilogorsku županiju. 

Udruga Lovari – Romska Kuća osvojila je povelju u kategoriji tradicijska (ruralna) gastronomija, u kategoriji „Craft Turizam“ povelju je osvojio OPG - Kovačević Mijo – 3MK destilerija iz Zrinskog Topolovca dok je u kategoriji „Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru“ nagradu osvojila JU razvojna agencija Čazma.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Župan Marko Marušić čestitao je svim dobitnicima i zahvalio im se na svemu što na rade jer time doprinose unapređenju turističke ponude Bjelovarsko-bilogorske županije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!