Fotografija: Jučer su predškolci iz Velike Trnovitice ušli u novouređeni objekt DV Maslačak/Foto: KruGarešnica
Galerija
Jučer su predškolci iz Velike Trnovitice ušli u novouređeni objekt DV Maslačak/Foto: KruGarešnica

U novoobnovljenom vrtiću u V. Trnovitici krenula predškola: "Vrtićanci će još malo pričekati"

Nakon vanjskog uređenja i stolarije, kroz veljaču je dovršeno unutarnje opremanje vrtića. Kako doznajemo, vrtić s radom kreće kada se prikupe sve dozvole i kada objekt pregledaju inspekcijeVELIKA TRNOVITICA - U novouređenom objektu Dječjeg vrtića Maslačak u Velikoj Trnovitici s provođenjem je krenula mala škola.

Pet mališana u programu predškole/Foto: KruGarešnica
Pet mališana u programu predškole/Foto: KruGarešnica

Pet je polaznika o kojima će brinuti jedan odgojitelj svakoga radnog dana od 16 do 19 sati, do kraja mjeseca lipnja, piše KruGarešnica.

Završeno opremanje

Nakon vanjskog uređenja i stolarije, kroz veljaču je dovršeno unutarnje opremanje vrtića te je sva oprema i potrošni materijal sada na lokaciji, a da je sve spremno za mališane potvrđuje i ravnateljica vrtića Marinela Kermeci.

Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica

Iako je program predškole već krenuo, vrtićanci će još neko vrijeme pričekati prije nego uđu u novi prostor u Velikoj Trnovitici. kako doznajemo, u tijeku je prikupljanje svih potrebnih dozvola za rad, kao i pregled određenih inspekcija.

Aktivnosti u DV Maslačak time ne prestaju, pa je tako proteklog vikenda u objektu u Garešničkom Brestovcu održan “Prespavanac” s petka na subotu, a tijekom kojega su mališani između ostaloga uživali i u projekciji animiranih filmova te kokicama.

Maslačkove igre razbibrige

U tijeku je i planiranje Maslačkovih igra razbibrige. Na njih će biti pozvani svi dječji vrtići koji nose ime Maslačak, a planiraju se za subotu, 13. svibnja.

Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica

Također, nastavljena je i suradnja s Institutom Ruđer Bošković te Prirodoslovno matematičkim fakultetom u Zagrebu te su kroz veljaču održana i predavanja Vernese Smolčić i Vibora Jelića, piše KruGarešnica. hr.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!