Fotografija: Područni odjel vrtića veseli i načelnika Markovića koji se nada da će ubuduće biti što više djece u njegovoj općini/Foto: KruGarešnica, MojPortal
Galerija
Područni odjel vrtića veseli i načelnika Markovića koji se nada da će ubuduće biti što više djece u njegovoj općini/Foto: KruGarešnica, MojPortal

Gotovi radovi na uređenju vrtića u Velikoj Trnovitici: "Otvaraju se nova radna mjesta"

Bilo bi mi drago da imamo što više djece. Ovo je jako dobra stvar za naše žitelje, naročito za mlade kojima je ovo još jedan razlog više da ostanu na području naše općine živjeti, zaključio je MarkovićGotovi su radovi na uređenju vrtića u Velikoj Trnovitici. Podsjetimo, riječ je bila o adaptaciji dijela zgrade koji je već služio kao dječji vrtić gdje će se sada, u suradnji s DV Maslačak i Gradom Garešnica, otvoriti područni objekt za jednu mješovitu grupu, odnosno oko šesnaestero djece, piše KruGarešnica.

Nova radna mjesta

Sredstva za adaptaciju osigurana su iz rebalansa proračuna, a trenutno se čeka na odobrenje od strane inspekcije. Osim pomoći tamošnjim roditeljima, novi objekt donijet će i nova radna mjesta, rekao je načelnik Ivan Marković.

Foto: KruGarešnica
Foto: KruGarešnica

-Meni bi bilo drago da imamo što više djece, nadam se da će tako i biti. Ovo je jako dobra stvar za naše žitelje, naročito za mlade obitelji kojima je ovo još jedan razlog više da ostanu na području naše općine živjeti, zaključio je Marković, piše KruGarešnica.