Fotografija: Ugovor je potpisan s obitelji koja je ostvarila pravo na mjeru Poboljšanje kvalitete stanovanja, a potpora iznosi 20.000,00 kuna/Foto: Općina Velika Trnovitica
Galerija
Ugovor je potpisan s obitelji koja je ostvarila pravo na mjeru Poboljšanje kvalitete stanovanja, a potpora iznosi 20.000,00 kuna/Foto: Općina Velika Trnovitica

Općina Velika Trnovitica mladoj obitelji za stambeno zbrinjavanje isplatila 20 tisuća kuna

Veselimo se novoj godini i novim potporama za poticanje naseljavanja mladih obitelji na područje Općine Velika Trnovitica, poručuju iz OpćineVELIKA TRNOVITICA – U prostorijama Općine Velika Trnovitica potpisan je ugovor s jednom mladom obitelji sukladno Programu mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja na području Općine Velika Trnovitica u 2022. godini.

Potpora 20 tisuća kuna

Ugovor je potpisan s obitelji koja je ostvarila pravo na mjeru 1.2. „Poboljšanje kvalitete stanovanja ulaganjem u izgradnju novog stambenog objekta ili rekonstrukciju obiteljske kuće ili stana kojima se osigurava novi ili poboljšava postojeći stambeni prostor“, a potpora iznosi 20.000,00 kuna.

Foto: Općina Velika Trnovitica
Foto: Općina Velika Trnovitica

-Veselimo se novoj godini i novim potporama za poticanje naseljavanja mladih obitelji na područje Općine Velika Trnovitica, poručuju iz Općine.

Podsjetimo, ovu poticajnu mjeru Općina je uvela ove godine. 

Javni poziv koji je bio raspisan sve do 20. prosinca bio je namijenjen mladim obiteljima, bračnim ili izvanbračnim drugovima, pod uvjetom da jedan od njih nije navršio više od 35 godina života u godini podnošenja zahtjeva za sufinanciranje, a vlasnik je ili suvlasnik nekretnine te da svoje stambeno pitanje rješavaju stjecanjem vlasništva nad nekretninom ili njezinim uređenjem po prvi puta.

Foto: Općina Velika Trnovitica
Foto: Općina Velika Trnovitica

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!