Fotografija: Još malo pa nestalo.../Foto: Grad Bjelovar
Još malo pa nestalo.../Foto: Grad Bjelovar

U manje od dana prodano više od pola karata za Božićni gala koncert: "Požurite po svoju ulaznicu"

"Želite li uživo vidjeti božićni spektakl koji se u Dvorani europskih prvaka održava 6. prosinca, požurite. Ostalo je nešto manje od 350 ulaznica na tribinama i na balkonu", poručuju iz KMC-aViše od pola karata za Božićni gala koncert u Bjelovaru je prodano u samo 24 sata, otkako su u prodaji. Pohvaili su se ovim vijestima iz Grada Bjelovara.

Naime, nakon što su jučer puštene u prodaju, Bjelovarčani su pohrlili po svoju ulaznicu za Božićni gala koncert. U manje od 24 sata prodano je 574 ulaznica, što je više od polovice koje su na raspolaganju, kažu u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar koji i prodaje ulaznice.

- Želite li uživo vidjeti taj božićni spektakl, koji se u Dvorani europskih prvaka održava 6. prosinca, ulaznica još ima. Točnije, ostalo je nešto manje od 350 ulaznica na tribinama dolje i na balkonu, dok je parter u potpunosti rasprodan. Stoga, požurite po svoju ulaznicu, osobno u KMC ili on-line putem. Vidimo se na Božićnom gala koncertu, poručju.

Poznati izvođači

Podsjetimo, na tradicionalnom događanju nastupit će Martina Đurđević, Mia Dimšić, Neno Belan, Marko Tolja, Robert Mareković, Goran Smoljanović, Tomislav Goluban, Adalebert Turner Juci, Erna Rudnički, Mario Petreković, Siniša Štork, Lobel Barun i plesni studio Step by step.

Koncert je itekako prepoznat i izvan Bjelovara što potvrđuje i činjenica da ga i ove godine prati Hrvatska Radiotelevizija te će ga gledatelji moći vidjeti na HTV-u tijekom blagdana.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!