Fotografija: Počela prodaja ulaznica za Božić/ Foto: Grad Bjelovar/ Deni Marčinković
Galerija
Počela prodaja ulaznica za Božić/ Foto: Grad Bjelovar/ Deni Marčinković

Počela prodaja ulaznica za Božićni gala koncert u Bjelovaru: "Nastupit će brojna poznata imena"

Cijena ulaznica iznosi 100 kuna za balkon i 120 kuna za parter, dok će za lože biti 30 posto jeftinije zbog smanjene vidljivosti. Ulaznice se mogu kupiti online i na blagajnama KMC-a, kaže GagaNakon stanke zbog covida, u Bjelovar se ponovno vraća Božićni gala koncert. Kako je rečena na današnjoj konferenciji za medije, koncert iz Dvorane europskih prvaka seli u Dom kulture, a održat će se 20. prosinca, s početkom u 20 sati.

- Zorica Kondža, Pero Galić, Ana Rucner, Mario Battifiaca, Bruno Obera, Martina Đurđević te bjelovarski ženski zbor Vox Feminae, samo su neki od ovogodišnjih izvođača. Novost je i to da voditeljsku palicu ove godine preuzima bjelovarski glumac Ognjen Milovanović. Vjerujem da će intimna i topla atmosfera Doma kulture pridonijeti lijepom ugođaju, poručio je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Proba otvorena za publiku

Još jedan ovogodišnji novitet je i generalna proba, kojoj će publika moći nazočiti i to po upola jeftinijim ulaznicama, otkrio je Mladen Medak Gaga.

Konferencija za medije održana je u bjelovarskom KMC-u/ Foto: Deni Marčinković
Konferencija za medije održana je u bjelovarskom KMC-u/ Foto: Deni Marčinković

- Time ćemo većem broju gledatelja omogućiti uživanje u koncertu. Naime, u dvorani je znalo biti oko tisuću pa i više gledatelja, međutim samo trećina njih bila je s kupljenim ulaznicama, dok su ostale bile podijeljene, tako da u financijskom dijelu neće biti značajnih promjena. Dom kulture može primiti oko 350 osoba, a izgubit ćemo stotinjak mjesta. Konkretnije, 60-tak mjesta pripast će sponzorima i pokroviteljima, a 30-tak mjesta zauzet će televizijske kamere i rasvjeta, pojasnio je Gaga.

Koncert ponovno emitira HRT

Drugim riječima, u prodaji za večernji koncert bit će oko 250 mjesta, a njihova prodaja kreće danas.

- Cijena ulaznica iznosi 100 kuna za balkon i 120 kuna za parter, dok će za lože biti 30 posto jeftinije zbog smanjene vidljivosti. Ulaznice se mogu kupiti online i na blagajnama KMC-a, a s tim da će sponzori i pokrovitelji dobiti kupone za besplatne ulaznice, koje mogu podignuti do 10. prosinca, a ne učine li to i te ulaznice idu u prodaju, naglasio je Medak.

Plakat/ Foto: Božićni gala koncert
Plakat/ Foto: Božićni gala koncert

Recimo i to da će ove godine koncert ponovno snimati HRT-a, a emitiranje će biti na sam Božić u popodnevnim satima na drugom programu. Također, Medak je dodao i to da je zahtjev za emitiranje koncerta uputio i Hrvatski radio.