Fotografija: U kino programu u Daruvaru ovoga tjedna pogledajte dva naslova: Animiranu SF akcijsku avanturu
Galerija
U kino programu u Daruvaru ovoga tjedna pogledajte dva naslova: Animiranu SF akcijsku avanturu "Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet" i horor "The Boogeyman"/Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže poznata akcijska avantura i jedan horor film

Miles Morales vraća se Oscarom nagrađivane Spider-svijet sage. Ovoga se puta nađe suprotstavljen drugim Spiderima i mora redefinirati što znači biti heroj kako bi spasio one koje najviše voli...DARUVAR - U redovnom kino programu U Daruvaru ovoga tjedna pogledajte dva naslova: Animiranu SF akcijsku avanturu "Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet" i horor "The Boogeyman".

"Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet" je na rasporedu u sljedećim terminima: četvrtak,  1. 6. u 19 sati, u subotu, 3. 6. u 18 sati i u nedjelju, 4. 6. u 18 sati.

Miles Morales vraća se za sljedeće poglavlje Oscarom nagrađivane Spider-svijet sage.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Nakon ponovnog ujedinjenja s Gwen Stacy, Brooklynov prijateljski nastrojeni Spider-Man iz susjedstva katapultira se preko Multiverzuma, gdje susreće tim Spider-ljudi zaduženih za zaštitu njegovog postojanja. Ali kada se heroji sukobe oko toga kako se nositi s novom prijetnjom, Miles se nađe suprotstavljen drugim Spiderima i mora redefinirati što znači biti heroj kako bi mogao spasiti ljude koje najviše voli. U daruvarskom kinu bit će prikazana titlovana verzija s  originalnim glasovima.

Sadistička prisutnost

Horor "The Boogeyman"  igra u: petak, 2. 6. u 20 sati, u subota, 3. 6. u 21 sat i u nedjelju, 4. 6. u 21 sat.

Napeta je to adaptacija istoimene kratke priče slavnog Stephena Kinga koja će vam utjerati strah u kosti.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Priča prati srednjoškolku Sadie i njezinu mlađu sestru Sawyer koje se oporavljaju od tragične smrti majke. Njihov otac radi kao terapeut i nastoji ne razmišljati o tragediji koja ih je zadesila.

Kada se njegov očajni pacijent neočekivano pojavi u njihovom domu tražeći pomoć, za sobom ostavlja zastrašujući nadnaravni entitet koji radi plijen od obitelji i hrani se patnjom svojih žrtava.

Sadie i Sawyer ubrzo shvate da ih opsjeda sadistička prisutnost u vlastitoj kući. Njih dvije borit će se da to dokažu ocu Willu bez čije pomoći bi moglo biti prekasno za spas.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!