Fotografija: Film
Film "Na krilima" inspiriran je istinitom pričom/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stiže film inspiriran istinitom pričom o dvojici elitnih pilota iz Korejskog rata

U sklopu revije "Mjesec našeg filma" danas se besplatno prikazuje i dokumentarac Dejana Aćimovića o Darku Kralju, zlatnom paraolimpijcu iz Grubišnog Polja



U sklopu revije "Mjesec našeg filma", u daruvarskom kino danas se besplatno prikazuju filma. Riječ je o kratkom animiranom filmu "Dva na dva" redateljice Jelene Oroz i dokumentarcu Dejana Aćimovića "Kralj", koji govori o Darku Kralju, zlatnom paraolimpijcu iz Grubišnom Polja.

Danas je ujedno i posljednji dan revije, a projekcija počinje u 16 sati.

U redovnom programu ovog tjedna u daruvarskom kino možete pogledati dva filma. Riječ je o obiteljskoj avanturi "Mala sirena" i akcijska drama "Na krilima časti"

"Mala sirena"

Glazbeni klasik studija Disney je dobio igranu verziju priče o djevojci iz mora koja zbog ljubavi odlučuje napustiti svoj bajkoviti podvodni svijet. Najmlađa kćer kralja Tritona, Ariel, žudi saznati više o svijetu s druge strane mora, a dok obilazi površinu, zaljubljuje se u poletnog princa Erica.

Dok je sirenama zabranjeno komunicirati s ljudima, Ariel mora slijediti svoje srce. Sklapa dogovor sa zlom morskom vješticom Ursulom, što joj daje priliku da iskusi život na kopnu, ali naposljetku dovodi svoj život – i očevu krunu – u opasnost.

Ovaj film na rasporedu je u četvrtak, petak i nedjelju od 18.30 sati.

"Na krilima časti"

Inspirativna epska priča o prijateljstvu, hrabrosti i žrtvi, temeljena na istinitim događajima i istoimenom bestselleru Adama Makosa.

Film je inspiriran nevjerojatno potresnom istinitom pričom o dvojici elitnih borbenih pilota američke mornarice koji na kraju postanu najslavniji vojnici mornarice tijekom „zaboravljenog” Korejskog rata. Glume ih MCU zvijezda Jonathan Majors i Glen Powell iz Top Guna.

Ovu akcijsku dramu pogledajte u četvrtak, petak i nedjelju od 21 sat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!