Fotografija: Novi nastavak
Novi nastavak "Brzih i žestokih"/ Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu pogledajte novi nastavak "Brzih i žestokih"

Ovo je posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih globalnih franšiza u kinematografiji



Na repertoaru daruvarskog kina ovoga tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o romantičnoj komediji "Ponovno ljubav" i akcijskom  trileru "Brzi i žestoki 10".

"Ponovno ljubav"

Od scenarista i redatelja Jima Strousea, u glavnim ulogama su Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan i Celine Dion te uključujući nove pjesme Celine Dion. Što ako vas nasumična SMS poruka dovede do ljubavi vašeg života?

U ovoj romantičnoj komediji, suočavajući se s gubitkom zaručnika, Mira Ray šalje niz romantičnih poruka na njegov stari broj mobitela… ne shvaćajući da je broj dodijeljen novom službenom telefonu Roba Burnsa. Novinar Rob osvaja iskrenošću u lijepo ispovjednim tekstovima. Kad mu je dodijeljeno da napiše profil megazvijezde Celine Dion (glumi samu sebe u svojoj prvoj filmskoj ulozi), traži njezinu pomoć da smisli kako osobno upoznati Miru… i osvojiti njezino srce.

Ovaj film pogledajte od petka do nedjelje od 19 sati.

"Brzi i žestoki 10"

Ovo je posljednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijih globalnih franšiza u kinematografiji.

Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve i svakoga, što Dom voli, zauvijek.

U filmu Brzi i žestoki 5 iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlog brazilskog narkobosa Hernana Reyesa na mostu u Rio De Janeiru. Ono što nisu znali je da je Reyesov sin, Dante (Jason Momoa), svjedočio svemu tome i proveo posljednjih 12 godina smišljajući plan kako natjerati Doma da plati najveću cijenu. Danteov zaplet raspršit će Domovu obitelj od Los Angelesa do rimskih katakombi, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Stvorit će se novi saveznici i ponovno će se pojaviti stari neprijatelji. Ali sve se mijenja kada Dom otkrije da je njegov vlastiti 8-godišnji sin (Leo Abelo Perry, Black-ish) krajnja meta Danteove osvete.

Novi nastavak ove franšize pogledajte od petka do nedjelje od 21 sat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!