Fotografija: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar organizira zanimljivu radionicu pod nazivom „Postavljanje ciljeva“/Foto: MojPortal
Galerija
Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar organizira zanimljivu radionicu pod nazivom „Postavljanje ciljeva“/Foto: MojPortal

Sutra u daruvarskoj knjižnici: "Djecu od 10 do 14 godina naučit ćemo kako postavljati ciljeve"

Voditeljica radionice bit će Tanja Novotni Golubić, a kako biste osigurali mjesto za svojeg osnovnoškolca, javite se na vrijeme. Ostalo je još nekoliko mjesta, poručuju iz daruvarske knjižniceDARUVAR - Kraj godine idealno je vrijeme za postavljanje novogodišnjih ciljeva. Ciljevi mogu biti veliki ili mali, dalekosežni ili osobni, dugoročni ili kratkoročni.

Djeca također žele postići puno toga u životu i njima je, više nego ikome, potrebna pomoć u izgradnji vještina da znaju kako postaviti svoje ciljeve. Kako bi pomogli upravo najmlađima, Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar organizira zanimljivu radionicu pod nazivom „Postavljanje ciljeva“.

Zahvala za sve dobro u 2022.

-Sutra, u četvrtak, 29. prosinca u 10 sati pripremamo radionicu Postavljanje ciljeva za djecu od 10 do 14 godina. Voditeljica radionice bit će Tanja Novotni Golubić, dožupanica za češku manjinu, a kako biste osigurali mjesto za svojeg osnovnoškolca, javite se na vrijeme. Ostalo je još nekoliko nepopunjenih mjesta, poručuju iz daruvarske knjižnice.

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Dodaju kako će tijekom radionice djeca imati priliku izraziti zahvalnost za sve dobro što nam je donijela 2022. godina. Zatim, naučit će što je postavljanje ciljeva i zašto ih je važno postavljati. Isto tako, djeca će napraviti popis ciljeva, naučiti znanstveno potkrijepljene tehnike koje nam pomažu u postizanju ciljeva, ali i naučiti što napraviti kada se izgubi motivacija.

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!