Fotografija: Poklon paketići su spremni/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Poklon paketići su spremni/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Daruvarska knjižnica i ove godine sprema poklone za bebe. Evo detalja...

U poklon paketićima roditelji će pronaći prvu slikovnicu te besplatno članstvo u 2023. godini. To je akcija koju provodimo više od deset godine, a odaziv je zbilja sjajan, kaže Romana HorvatPučka knjižnica i čitaonica Daruvar i ove godine povodom sv. Nikole daruje daruvarske bebe poklon paketićima. Naime, roditelji čija su djeca rođena u 2022. godini ili u prosincu 2021. godine, dobit će pozivnicu na svoju kućnu adresu ovih dana.

- U poklon paketićima roditelji će pronaći prvu slikovnicu te besplatno članstvo u 2023. godini. To je akcija koju provodimo više od deset godine, a odaziv je zbilja sjajan. Naime, u prosjeku imamo 80-ak djece svake godine, a gotovo polovica njih dođe po paketiće. Nadalje, od tih koji se odazovu, više od pola ostanu naši članovi i nakon što im istekne prva besplatna godina, poručila je ravnateljica Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar Romana Horvat.

Preuzimanje poklona do kraja godine

Dodala je i to da iako je svake godine bilo organizirano preuzimanje poklon paketa, sada su se ipak odlučili za novi način.

- Kao prvo teško je roditeljima uskladiti obveze s tim jednim terminom, a kao drugo bebice postanu nervozne jer ih se okupi previše na jednom mjesto. Stoga smo odlučili da se po pakete može doći u bilo koje doba za vrijeme radnog vremena, uz naglasak da rok 31. prosinac, zaključila je Horvat. 

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!