Fotografija: Članovi Rotary kluba Bjelovar u humanitarnoj akciji / Foto: Rotary klub Bjelovar
Galerija
Članovi Rotary kluba Bjelovar u humanitarnoj akciji / Foto: Rotary klub Bjelovar

Rotary klub Bjelovar otvorio račun za donacije, uključit će se i međunarodne podružnice

Organizacija Rotary International postoji više od 100 godina, a dosad su u razne humanitarne akcije donirali više od dvije milijarde dolaraU humanitarnom plinom valu koji je preplavio cijelu Hrvatsku, svoj doprinos želi dati i Rotary klub Bjelovar. Rotarijanci su uglavnom poslovni i utjecajni ljudi koji svojim djelovanjem želi kontinuirano doprinositi razvoju zajednice i najpoznatiji su po svom humanitarnom angažmanu.

Zato je Rotary klub Bjelovar pozvao sve koji mogu da se uključe novčanim prilogom  prema vlastitim mogućnostima. Sudjelovati možete uplatom na žiro račun Rotary kluba Bjelovar:

IBAN: HR9124020061100069570

Opis uplate: DONACIJA - POTRES

Cjelokupni iznos bit će uplaćen za pomoć Petrinji, Sisku i okolici, a sve troškove akcije snosit će Rotary klub Bjelovar koji je dio velike međunarodne mreže Rotary klubova te dio krovne organizacije Rotary International s više od milijun članova. To je značajno iz vrlo jednostavnog razloga - akciju će donacijama podržati hrvatske lokalne Rotary organizacije kao i članovi Rotary klubova izvan granica Hrvatske. 

Organizacija Rotary International postoji više od 100 godina, a dosad su u razne humanitarne akcije donirali više od dvije milijarde dolara. 

Donacija se može uplatiti na navedeni IBAN, ali i putem barkoda i mobilnog bankarstva
Donacija se može uplatiti na navedeni IBAN, ali i putem barkoda i mobilnog bankarstva