Fotografija: Policija je novčanik vratila vlasniku/Foto:Unsplash(ilustracija)
Policija je novčanik vratila vlasniku/Foto:Unsplash(ilustracija)

POŠTENA ŽENA Pronašla novčanik s novcem i dokumentima pa ga odnijela u policiju

20-godišnjakinja je u policiju donijela crni kožni novčanik u kojem se nalazilo nekoliko stotina kuna, osobni dokumenti i bankovne kartice 38-godišnjakaDjevojka u dobi od 20 godina pronašla je jučer oko 12.30 u blizini kina u Bjelovaru novčanik s novcem i dokumentima i odnijela ga u policiju.

Policija je izvjestila kako je u prostorije Policijske postaje Bjelovar pristupila 20-godišnjakinja i donijela crni kožni novčanik u kojem se nalazilo nekoliko stotina kuna, osobni dokumenti i bankovne kartice 38-godišnjaka.

Sve pohvale

- Tom prilikom je izjavila da je novčanik pronašla oko 12.30 sati u Bjelovaru u blizini kina, a o tome je sastavljen zapisnik o nalazu predmetu. Slijedi vraćanje novčanika njegovom vlasniku. Sve pohvale navedenoj 20-godišnjakinji na poduzetom - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Iz policije mole građane da ukoliko pronađu izgubljene stvari poput novčanika, mobitela te drugih stvari, da o tome obavijeste policiju i navedeno predaju policiji.

- Policijski službenici će pokušati pronaći vlasnika te mu vratiti ono što je izgubio. Ukoliko vlasnik ne bude pronađen u roku od godinu dana od objave oglasa o pronađenoj stvari, takav predmeti će se prodati na javnoj dražbi, a sredstva dobivena prodajom uplatiti će se u državni proračun. Ukoliko građani zadrže za sebe pronađenu stvar čine kazneno djelo „Utaje“ iz članka 232. Kaznenog zakona - poručuju iz policije.