Fotografija: Svečanost će biti održana u gradskoj vijećnici/ Foto: Grad Bjelovar
Galerija
Svečanost će biti održana u gradskoj vijećnici/ Foto: Grad Bjelovar

Najbolji hrvatski motociklisti stižu u Bjelovar: "Sprema se velika svečanost"

Očekujemo 75 dobitnika nagrada svih naraštaja iz cijele Hrvatske, kojima će nagrade uručiti predstavnici Hrvatskog motociklističkog saveza, kaže Alen KrceMoto klub Bjelovar bit će domaćin proglašenja najboljih hrvatskih motociklista u disciplinama motocross, crosscountry, trial, extreme enduro i super enduro, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije. 

Prema riječima predsjednika Moto kluba Bjelovar Alena Krce, svečano proglašenje održat će se u subotu, 3. prosinca, s početkom u 12. sati.

Alen Krce/ Foto: Grad Bjelovar
Alen Krce/ Foto: Grad Bjelovar

- Očekujemo 75 dobitnika nagrada svih naraštaja iz cijele Hrvatske, kojima će nagrade uručiti predstavnici Hrvatskog motociklističkog saveza, istaknuo je prvi čovjek Moto kluba, dodavši da u klubu rade na tome da se moto natjecanja vrate područje grada.

Nagrada za dobar rad

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić čestitao je Klubu na izvrsnim rezultatima na kraju sezone 2022. te je istaknuo podršku  motociklističkom sportu, kao i samim članovima koji svojim radom i trudom promoviraju Bjelovar i aktivni su u različitim gradskim događanjima.

Igor Brajdić i članovi MK Bjelovar/ Foto: Grad Bjelovar
Igor Brajdić i članovi MK Bjelovar/ Foto: Grad Bjelovar

Inače, Moto Klub Bjelovar ima oko 80 članova od kojih je 40 aktivno na različitim natjecanjima, čast da budu domaćini ovakve smotre veliko je priznanje za njihov trud, rad i postignuća.