Fotografija: Foto: JVP Garešnica (Ilustracija)
Galerija
Foto: JVP Garešnica (Ilustracija)

Nevrijeme u PSŽ-u: "Više od 100 stabala palo na prometnice, skoro 2000 ljudi bilo bez struje"

Policija i vatrogasci bili su jučer na 27 intervencija diljem županije. Bez opskrbe električnom energijom bila su i pojedina naselja na području Pakraca, Lipika i Čaglina, a otklanjanje kvarova je još u tijekuJučerašnje nevrijeme prouzročilo je probleme i na području Požeško – slavonske županije.

Naime, kako javljaju iz policije, vatrogasci JVP-a Požeško-slavonske, JVP-a Grada Požege, DVD-a Čaglin, Kutjevo, Velika, Brestovac, Ivandol, Ruševo, Ljeskovica i Djedina Rijeka radili su na čak 27 intervencija.

Foto: JVP Garešnica (Ilustrcija)
Foto: JVP Garešnica (Ilustrcija)

 -Uklonili su više od 100 oborenih stabala s državnih, županijskih i lokalnih cesta te su radili i na jednoj intervenciji uklanjanja stabla s obiteljske kuće. Bilo je angažirano oko 40 vatrogasaca s 14 vozila.

I danas su neki bez struje

Na uklanjanju stabala radili su i djelatnici poduzeća za ceste Slavonski Brod. Zbog kvarova na sustavu opskrbe električnom energijom 1.914 korisnika mreže ostalo je bez električne energije u više naselja na području HEP-a Križ i HEP-a Požega. Za većinu korisnika opskrba je normalizirana do 12:00 sati, a bez opskrbe su još bili korisnici na udaljenim područjima, pojasnili su iz policije.

-Bez opskrbe električnom energijom bila su i pojedina naselja na području Pakraca, Lipika i Čaglina, a otklanjanje kvarova je još u tijeku, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!