Fotografija: Ove godine neće biti velikog okupljanja, no važno je da se tradicija nastavlja/Foto: Facebook: Društvo naša djeca Bjelovar
Galerija
Ove godine neće biti velikog okupljanja, no važno je da se tradicija nastavlja/Foto: Facebook: Društvo naša djeca Bjelovar

Na bjelovarsku tradicionalnu dječju manifestaciju Cvjetni korzo prijavilo se 200 sudionika

Skupine će biti raspoređene u središnjem parku oko paviljona i kretat će se užim središtem grada, a potom će nastupati na maloj pozornici kod DM-a, kazala nam je Sanja VranješevićBJELOVAR – Iznenađenjima ovih dana nema kraja i to ovoga puta – ugodnim iznenađenjima. Naime, otkako su epidemiološke mjere „oslabile“, velik broj manifestacija žurno se organizira, a među njima je i Cvjetni korzo koji će se održati povodom Terezijane.

Detalj s prijašnjeg Cvjetnog korza/ Foto: Facebook: Društvo naša djeca Bjelovar
Detalj s prijašnjeg Cvjetnog korza/ Foto: Facebook: Društvo naša djeca Bjelovar

Nastupi u centru

-Prošle godine nažalost nismo mogli organizirati našu tradicionalnu manifestaciju Cvjetni korzo, no sada smo dobili suglasnost epidemiološkog zavoda. Iako će biti u manjem obimu nego prijašnjih godina, mi smo zadovoljni. Dosad imamo prijavljeno oko 200 sudionika, a manifestacija će se održati 18. lipnja, u petak s početkom u 10 sati ujutro. Skupine će biti raspoređene u središnjem parku oko paviljona i kretat će se užim središtem grada, a potom će nastupati na maloj pozornici između DM-a i cafe bara Franza – kazala nam je Sanja Vranješević, predsjednica Društva naša djeca Bjelovar dodavši kako je prijavljeno šest skupina koje se međusobno neće susretati u koloni.

Dobrodošlica ljetu

Svaka će skupina imati svog domaćina, a nakon nastupa neće biti okupljanja kao prijašnjih godina.

Sanja Vranješević predsjednica je Društva naša djeca Bjelovar/ Foto: Deni Marčinković
Sanja Vranješević predsjednica je Društva naša djeca Bjelovar/ Foto: Deni Marčinković

-Neće biti ogromne, velike povorke na kakvu smo naviknuli, no Cvjetni korzo je tradicionalna manifestacija, obično se obilježava krajem nastavne godine, te je svojevrsna dobrodošlica ljetu – zaključila je Vranješević.