Fotografija: MojPortal.hr radi novi iskorak u širenju kvalitetnog sadržaja/Foto: Unsplash
MojPortal.hr radi novi iskorak u širenju kvalitetnog sadržaja/Foto: Unsplash

Želite stalni radni odnos? MojPortal.hr zapošljava novinara/novinarku na području Daruvara!

Ako želite raditi jedan od najdinamičnijih poslova i saznati iz prve ruke kako se stvaraju informativni sadržaji, prijavite se. U ovom poslu vam ni jedan radni dan neće biti isti...
Pozitivni j.d.o.o. je nova medijska kuća koja stoji iza portala MojPortal.hr, novog progresivnog medija koji pokriva područje Bjelovarsko-bilogorske županije te područje Pakraca i Lipika na teritoriju Požeško-slavonske županije.

MojPortal.hr pokriva širok raspon tema s naglaskom na loklane vijesti i reportaže... Portal su pokrenuli ljudi koji su više od 20 godina bili na rukovodećim funkcijama u Jutarnjem listu, vodećem nacionalnom dnevniku kojeg izdaje Hanza medija, najveća izdavačka kuća u Hrvatskoj. Sredinom 2020. godine odlučili smo napustiti Zagreb, preseliti se u Daruvar i pokrenuti portal koji će promijeniti medijsku sliku o ovom dijelu države i biti jedan od pokretača pozitivnih promjena.

Naše namjere uspješno provodimo u djelo o čemu svjedoči sada već više stotina tekstova, lokalnih tema s područja BBŽ-a, koje redovito prenosi Jutarnji list, 24sata, Index, Telegram i ostalih vodeći mediji s čime smo postali najcitiraniji loklani portal u nacionalnim medijima na ovom području...

Ako želite raditi u dinamičnom i poticajnom novinskom okruženju na području Daruvara i saznati iz prve ruke kako se stvaraju novi zanimljivi i informativni sadržaji, prijavite se za poziciju:

NOVINAR (m/ž)

Pozitivni j.d.o.o., Petra Svačića 53, 43500 Daruvar, objavljuje:

Natječaj za novinara u redakciji MojPortal.hr

Dio prijavljenih kandidata bit će pozvan na testiranje i razgovor.

Odabrani kandidat/kandidatkinja radit će u redakciji MojPortal.hr kao pripravnik/pripravnica pod nadzorom mentora u probnom razdoblju od tri mjeseca. Nakon pripravničkog staža, ako svojim pristupom, inicijativom i brzinom usvajanja novih vještina pokaže adekvatan potencijal, ponudit ćemo ugovor na neodređeno vrijeme (stalni radni odnos).

Molimo da motivacijsko pismo i svoj životopis s informacijama o posebnim znanjima, vještinama i svim odgovarajućim referencama pošaljete do 24. kolovoza 2021. na e-mail: redakcija@mojportal.hr.

Kandidati mogu poslati i ogledne publicističke ili stručne radove koje su već objavili ili pripremili.

Očekujemo:

- izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine

- interes za suvremene medijske trendove

- sklonost timskom radu, proaktivnost, kreativnost, odgovornost

- usmjerenost na rezultate i poduzetnost u izvršavanju radnih zadataka

- spremnost za kontinuirano učenje/usavršavanje

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona/ mobitela, e-mail adresa), koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 97/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja. 

MojPortal.hr - lokalno pretvaramo u globalno!