Fotografija: Dario Hrebak/Foto: Ronald Goršić/CROPIX
Galerija
Dario Hrebak/Foto: Ronald Goršić/CROPIX

Hrebak ponovno izabran za čelnika HSLS-a: "Stranka smo rezultata, a ne praznih obećanja!"

Na izbornom Saboru delegati iz cijele Hrvatske su usvojili novi Statut HSLS-a te izabrali novo vodstvo stranke. Za potpredsjednike su izabrani Lada Terzić, Mirko Budiša, Josip Grivec, Ivan Žeko.Hrvatska socijalno-liberalna stranka održala je u subotu, 2. prosinca 2023. godine svoj 20. izborni sabor u Jastrebarskom.

Prisustvovalo je 320 delegata te stotinjak gostiju i članova stranke, a na izborni sabor su došli i bivši predsjednici HSLS-a Dražen Budiša i Darinko Kosor.

Dražen Budiša, Dario Hrebak i Darinko Kosor/Foto: HSLS
Dražen Budiša, Dario Hrebak i Darinko Kosor/Foto: HSLS

Kako su izvijestili iz HSLS-a, izborni sabor je otvorio predsjednik stranke Dario Hrebak, koji je u svome govoru istaknuo da je Hrvatska danas zemlja nižih poreza, manje zadužena, modernija i transparentnija, a to je, prema njegovim riječima, uvelike rezultat politika za koje se HSLS zalagao, koje je prije izbora obećao i koje je isporučio.

Novi Statut

- HSLS nije stranka praznih obećanja nego rezultata, to nas razlikuje od drugih liberalnih stranaka u Hrvatskoj i čini najozbiljnijom liberalnom strankom - poručio je novi stari predsjednik HSLS-a Dario Hrebak.

Na izbornom Saboru delegati iz cijele Hrvatske su usvojili novi Statut HSLS-a te izabrali novo vodstvo stranke. Za predsjednika stranke ponovno je izabran Dario Hrebak dok su za potpredsjednike izabrani: Lada Terzić, Mirko Budiša, Josip Grivec, Ivan Žeko.

Foto: HSLS
Foto: HSLS

- HSLS će pod vodstvom Darija Hrebaka nastaviti svoju predanost u izgradnji otvorenog, pravednog i prosperitetnog društva te još bolje, uspješnije i liberalnije Hrvatske - rečeno je na izbornom saboru u Jastrebarskom.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!