Fotografija: Dario Hrebak "poklopio" je Arsena Bauka na Twitteru zbog njegove opaske izrečene prije godinu dana/Foto: MojPortal.hr/Twitter
Galerija
Dario Hrebak "poklopio" je Arsena Bauka na Twitteru zbog njegove opaske izrečene prije godinu dana/Foto: MojPortal.hr/Twitter

Hrebak nakon godinu dana poklopio Bauka: ‘Ovo je epilog njegove bajke "pošten i hreben"'

Hrebak je Bauku uzvratio za prozivku od prije godinu dana, kada je SDP-ovac, među ostalim, izjavio "ne možete biti pošten i hreben‘"Šef HSLS-a Dario Hrebak dobio je priliku nakon godinu dana "osvetiti se" SDP-ovcu Arsenu Bauku.

"Nije bauk biti pošten...ne mislim na tebe @arsen_bauk... Od Baukovog poštenja tisuće su kuna završile u njegovom džepu, a od mog "hrebanja" tisuće su kuna ostale poduzetnicima. To je epilog Baukove bajke "pošten i hreben", poručio je gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak SDP-ovcu putem Twittera.

Naime, Hrebak se s tim tweetom revanširao Arsenu Bauku kada ga je SDP-ovac prije godinu dana kritizirao zbog Zakona o Hrvatskoj gospodarskoj komori pa je tada, između ostalog, i rekao: "Ne možete biti pošten i hreben", aludirajući na Hrebaka..

Bilo je to u jeku sjednice Sabora na kojoj se glasalo o Mostovom prijedlogu zakona o ukidanju obaveznih članarina u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Zakon na kraju nije izglasan, a oporba je tada žestoko udarila po predsjedniku HSLS-a.

A Bauk je tada izrekao "Ne možete biti pošten i hreben", a gradonačelnik Bjelovara mu je danas uzvratio zbog Baukovog prebivališta i povlastica koje ima.