Fotografija: Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)
Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)

Garešnica popunila sva upisna mjesta za konobare, najviše mjesta ostalo u gimnaziji i frizerima

Prijave za jesenski upisni rok kreću 20. kolovoza i tada će svi koji nisu upisali željeni smjer moći pokušati upisati neke od smjerova u kojima upisne kvote nisu popunjene.Prema rezultatima upisa, u novoj školskoj godini program gimnazije u Garešnici upisalo je 11 učenika, a još je ostalo 13 slobodnih mjesta koja će se moći popuniti u jesenskom upisnom roku.

U prvom upisnom roku 18 učenika primljeno je u smjer grafički tehničar, a 19 će učiti za turističko-hotelijerskog komercijalistu.

Programi koji su preostali u srednjoj školi "August Šenoa" su trogodišnji i to po jedno upisno mjesto za smjerove kuhar odnosno instalater grijanja i klimatizacije te još dva slobodna mjesta za zanimanje stolar.

Najviše mjesta ostalo je u frizerskom smjeru gdje se 13 učenika upisalo, a još je 11 mjesta ostalo upražnjeno. Više mjesta nema za smjer konobar jer su u prvom upisnom roku sva popunjena.  

Prijave za jesenski upisni rok kreću 20. kolovoza i tada će svi koji nisu upisali željeni smjer moći pokušati upisati neke od smjerova u kojima upisne kvote nisu popunjene.