Fotografija: Zbog drastičnog smanjenja raspoloživih količina za zahvaćanje, vodoopskrbni sustav grad Daruvar će danas tokom dana biti u režimu smanjenih tlakova i protoka/Snimio: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Zbog drastičnog smanjenja raspoloživih količina za zahvaćanje, vodoopskrbni sustav grad Daruvar će danas tokom dana biti u režimu smanjenih tlakova i protoka/Snimio: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Darkom: "Zbog drastične nestašice vode, u Daruvaru tijekom cijeloga dana redukcija"

Za sve građane koji će zbog navedenih mjera osjećati nedostatke, pitka voda će biti osigurana putem auto cisterne cjelodnevno, poručuju iz DarkomaDARUVAR - Iz Darkoma jutros obavještavaju potrošače vodoopskrbnog sustava o novoj redukciji vode i to tijekom cijeloga dana.

-Zbog drastičnog smanjenja raspoloživih količina za zahvaćanje, vodoopskrbni sustav grad Daruvar će danas tijekom dana biti u režimu smanjenih tlakova i protoka.

Posljedicu ovih radnji najviše će osjetiti potrošači u dijelovima grada koji su na višim nadmorskim visinama te u stambenim zgradama, kažu u Darkomu.

Cisterna s pitkom vodom

-Za sve građane koji će zbog navedenih mjera osjećati nedostatke, pitka voda će biti osigurana putem auto cisterne cjelodnevno. Broj dežurnog telefona Darkom Vodoopskrba i odvodnja d.o.o. je 440-750.

Potrošači se mole za razumijevanje i strpljenje te će biti obaviješteni o svim promjenama, poručuju.