Fotografija: Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Obavijest Darkoma: Evo gdje se noćas u Daruvaru od 23:00 smanjuju protoci i tlakovi vode...

"Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te molimo da vodu i dalje koristite racionalno do poboljšanja hidrološke situacije", poručuju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnjeIz Darkom vodoopskrbe i odvodnje poslali su novu obavijest o nastavku noćnih redukcija isporuke vode zbog teške situacije s pitkom vodom do koje je došlo uslijed ekstremnih vrućina i nedostatka oborina. 

Obavijest Darkom vodoopskrbe i odvodnje prenosimo u cijelosti.

"Nažalost, stanje na vodoopskrbnom sustavu je bez drastičnijih promjena. U noćnim satima, odnosno od 23 sata pa sve do 6 sati ujutro, primorani smo smanjiti protoke i tlakove u mreži na području Grada Daruvara kako bi sustav optimalno funkcionirao.

Zbog toga će biti smanjeni tlakovi i protoci u dijelovima grada koji su na višim nadmorskim visinama poput, a to su Kalvarija, dio Doljana, dio ulice Matije Gupca i naselje Vrlika te na višim katovima stambenih zgrada.

O svim daljim koracima biti ćete pravovremeno obaviješteni. Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te molimo da vodu i dalje koristite racionalno do poboljšanja hidrološke situacije", poručuju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnje.