Fotografija: Foto: Jana Sabeth/Unsplash (ilustracija)
Foto: Jana Sabeth/Unsplash (ilustracija)

U Daruvaru i dalje noćne redukcije, na glavnom gradskom trgu cisterna s pitkom vodom

Za građane koji imaju potrebu za dodatnim količinama pitke vode ili istu nemaju, osigurana je cisterna na Trgu kralja Tomislava u vremenu od 15 do 17 satiNa području Daruvara nastavlja se s noćnim redukcijama vode, a za građane koji nemaju vode, osigurane su cisterne s pitkom vodom.

Naime, kako su danas izvijestili iz Darkom vodoopskrbe i odvodnje, stanje sustava i dalje je bez drastičnijih promjena unatoč jučerašnjim oborinama.

Racionalno s vodom

- Nažalost i nadalje smo primorani vršiti smanjenje tlakova i protoka u vremenu od 23 do 5 sati ujutro kako bi sustav javne vodoopskrbe održali stabilnim. Posljedicu ove mjere najviše će osjetiti građani koji žive na višim nadmorskim visinama u gradu Daruvaru (naselje Kalvarija, dio Vinogradske ulice, ulica Matije Gupca, ulica Vrlika, dio naselja Doljani) te na višim katovima stambenih zgrada - poručuju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnje i napominju kako su za građane koji imaju potrebu za dodatnim količinama pitke vode ili nemaju vode, osigurali cisternu.

- Ovim putem pozivamo građane da vodu mogu preuzeti na Trgu kralja Tomislava u vremenu od 15 do17 sati. Zahvaljujemo se na razumijevanju i strpljenju te vas molimo da vodu i dalje racionalno koristite - kažu u Darkom vodoopskrbi i odvodnji.