Fotografija: Foto: Pexels
Foto: Pexels

Nova obavijest Darkoma: "Od 23 sata ovi djelovi grada imat će smanjeni protok vode..."

"O svim daljim koracima građani će biti pravovremeno obaviješteni. Zahvaljujemo na strpljenu i razumijevanju te molimo da vodu i dalje koristite racionalno", kažu u DarkomuIz Darkom vodoopskrbe i odvodnje uputili su novu, sada već uobičajenu, večernju obavijest o situaciji s vodom na području Grada Daruvara. Obavijest prenosimo u cijelosti.

"Stanje na vodoopskrbnom sustavu Daruvar-grad Daruvar još uvijek je bez drastičnijih promjena. Vodoopskrba je redovna u dnevnom periodu dok smo u noćnim satima (23-05) primorani smanjiti protoke i tlakove u mreži na području Grada Daruvara kako bi sustav održavali što duže funkcionalnim.

Posljedica tome bit će smanjeni tlakovi i protoci u dijelovima grada koji su na višim nadmorskim visina (naselje Kalvarija, dio Doljana, dio ulica Matije Gupca i Vinogradska te naselje Vrlika) te na višim katovima stambenih zgrada.

O svim daljim koracima građani će biti pravovremeno obaviješteni. Zahvaljujemo na strpljenu i razumijevanju te molimo da vodu i dalje koristite racionalno", stoji u obavijesti Darkom vodoopskrbe i odvodnje.