Fotografija: Foto: Crveni križ Garešnica
Foto: Crveni križ Garešnica

Crveni križ Garešnica dijeli pomoć starijim sugrađanima u potrebi: "Dođite po svoj paket s hranom"

Pravo na pomoć ostvaruju osobe koje su starije od 65 godina, te s mjesečnim primanjima do/oko 200 eura. Pakete je moguće podići svaki radni dan od 8 do 10 sati u prostoru Dnevnog centra GarešnicaGradsko društvo Crvenog križa Garešnica i ove godine nije zaboravilo na svoje starije sugrađane u potrebi. Naime, kako javljaju iz Crvenog križa, sve do 15. prosinca moguće je preuzeti svoj poklon paket s hranom.

- Pozivamo naše starije sugrađane da povodom nadolazećih blagdana, a u Tjednu Solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa, od 8. do 15. prosinca preuzmu poklon paket s hranom.

Uvjeti koje treba ispuniti

Pravo na njega ostvaruju osobe s područja Grada Garešnica, te Općina Hercegovac, Berek i Velika Trnovitica koje su starije od 65 godina, te s mjesečnim primanjima do/oko 200 eura. Pakete je moguće podići svaki radni dan od 8 do 10 sati u prostoru Dnevnog centra Garešnica (prostor bivšeg matičnog ureda), uz predočenje osobne iskaznice primatelja i dokaza o visini mjesečnih primanja. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na tel: 531-156, poručuju iz Crvenog križa Garešnica.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!