Fotografija: Bonovi u vrijednosti 150 kuna mogu se iskoristiti do kraja godine u trgovinama Lonije u Garešnici/Foto: Crveni križ Garešnica
Galerija
Bonovi u vrijednosti 150 kuna mogu se iskoristiti do kraja godine u trgovinama Lonije u Garešnici/Foto: Crveni križ Garešnica

Crveni križ Garešnica osigurao poklon bonove za starije sugrađane u potrebi

Bonovi u vrijednosti 150 kuna mogu se iskoristiti do kraja godine u trgovinama Lonije u Garešnici, a mogu se preuzeti do 15. prosinca u uredu Gradskog društva u GarešniciGAREŠNICA - Crveni križ Garešnica i ovog će Božića umjesto paketa dijeliti poklon-bonove osobama u potrebi. To se odnosi na korisnike s područja grada Garešnica te općina Berek, Hercegovac i Velika Trnovitica, starije od 65 godina, s mjesečnim prihodima do tisuću i pol kuna, piše KruGarešnica.

Uz osobnu iskaznicu

Bonovi se mogu preuzeti u Tjednu solidarnosti Hrvatskog Crvenog križa, od 8. do 15. prosinca u uredu Gradskog društva u Garešnici. Potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i potvrdu Porezne uprave o visini mjesečnih primanju.

Foto: Crveni križ Garešnica
Foto: Crveni križ Garešnica

Bonovi u vrijednosti 150 kuna mogu se iskoristiti do kraja godine u trgovinama Lonije u Garešnici (kod hotela i na početku Gupčeve ulice), piše KruGarešnica.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!