Fotografija: Ugovore je s predstavnicima zajednica potpisao gradonačelnik Josip Bilandžija/Foto: KruGarešnica.info
Galerija
Ugovore je s predstavnicima zajednica potpisao gradonačelnik Josip Bilandžija/Foto: KruGarešnica.info

Grad Garešnica za rad svojih zajednica u 2023. godini osigurao 235 tisuća eura

Ove udruge, odnosno zajednice pokreću naš grad i okolna mjesta. Upravo zbog njihovog djelovanja društvena zajednica našeg grada iznimno je kvalitetna, kaže BilandžijaGrad Garešnica iz svog proračuna redovito izdvaja sredstva i za rad zajednica, koje okupljaju udruge iz raznih područja djelovanja. Odnosi se to na Vatrogasnu, Sportsku i Turističku zajednicu te Zajednicu tehničke kulture i Crveni križ, piše KruGarešnica.info.

 Ugovore s njima, vrijedne oko 235 tisuća eura, prošlog je tjedna potpisao gradonačelnik Josip Bilandžija.

- Drago mi je biti u ovom lijepo i kvalitetnom društvu. Ove udruge, odnosno zajednice pokreću naš grad i okolna mjesta, na čemu im se zahvaljujem. Upravo zbog njihovog djelovanja društvena zajednica našeg grada iznimno je kvalitetna, poručio je Bilandžija.

Zajednički rad

Kao predsjednik Vatrogasne zajednice grada Garešnice ugovor je tako potpisao Đuro Petrić, zatim u ime Zajednice tehničke kulture Željko Vida, za Turističku zajednicu Sjeverna Moslavina direktorica Daniela Belak, u ime Sportske zajednice predsjednik Željko Rijetković te ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Melita Lozina.

Potpisani ugovori vrijedni su 235 tisuća eura/ Foto: KruGarešnica.info
Potpisani ugovori vrijedni su 235 tisuća eura/ Foto: KruGarešnica.info

- Ugodno je biti u ovom radnom, poslovnom, ali i prijateljskom okruženju. Kroz godinu zajednički odrađujemo sve što je potrebno, s ciljem da naši sugrađani budu zadovoljni. Zahvaljujem se gradu na potpori i logističkoj podršci, za KruGarešnica.info poručila je Melita Lozina. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!