Fotografija: Niti danas, na Veliki petak, Božidar Miodragović nije iznevjerio svoje sugrađane/Foto: Martina Čapo
Galerija
Niti danas, na Veliki petak, Božidar Miodragović nije iznevjerio svoje sugrađane/Foto: Martina Čapo

Božidar Miodragović za Božić se vraća na male ekrane i kažu da će opet biti burno!

Priliku za pobjedu uskoro će opet imati jer je, kako doznajemo, nedavno zavšio snimanje specijalnog božićnog izdanja emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' koja na RTL-u kreće vrlo brzoGledatelji 'Večere za pet' ne mogu a da se ne sjete Božidara Miodragovića (66) koji je u finalu prošle sezone od svojih protukandidata dobio svega 17 bodova za pripremljenu večeru i time završio na posljednjem mjestu, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što ih je dočekao s osvojenim kulinarskim medaljama oko vrata i ponudio aperitivom najavio je: 'Nadam se da ćete uživati u finim jelima, ovo možete dobiti samo u hotelima s visokom kategorijom od 4 do 5 zvjezdica.'

Kad je na kraju večeri doživio poraz teško ga je prihvatio te se odlučio obračunati s protukandidatima za koje je bio uvjeren da su se urotili protiv njega.

- Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova?! Ja sam u ovu večeru uložio dvije tisuće kuna, a vi za vaše ništa! Vi ste svi seljačine kakvih nema na svijetu. Cijeli narod će vidjeti kakve ste ocjene dali kuharu profesionalcu. Ocjenjuje se jelo, a ne ljudi', kazao je Božidar koji je predsjednik Udruge kuhara grada Bjelovara i često sudjeluje u kulinarskim natjecanjima, a u 'Večeru za 5' se prijavio kako bi pokazao svoje vještine te je odmah istaknuo da mu je pobjeda jako važna. 

Priliku za pobjedu uskoro će opet imati jer je nedavno zavšio snimanje specijalnog božićnog izdanja emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' koja na RTL-u kreće vrlo brzo.

Naši nam izvori pričaju kako će i ovaj put biti itekako burno pred kamerama, no nećemo vam previše toga otkrivati, da vam ne pokvarimo gledanje. U svakom timu kuhat će po tri natjecatelja koji se zajedno bore za visoke ocjene, a najveće iznenađenje bit će sudjelovanje već dobro poznatih kandidata iz 'Večere za 5' među kojima je i Božidar.

Specijalno božićno izdanja emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' koja uskoro kreće na RTL-u/Foto: RTL
Specijalno božićno izdanja emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' koja uskoro kreće na RTL-u/Foto: RTL

Kao i dosad, princip ocjenjivanja je isti - sva pripremljena jela proći će sud kulinarskih stručnjaka u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka. Već uigranoj sudačkoj postavi kao voditeljica se pridružila Marijana Batinić, kojoj je ovo prvi televizijski angažman nakon porodiljskog dopusta, piše Slobodna Dalmacija.

Specijalno božićno izdanja emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' koja uskoro kreće na RTL-u/Foto: RTL
Specijalno božićno izdanja emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' koja uskoro kreće na RTL-u/Foto: RTL

- Kandidati koji su se svađali za stolom, sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni sve će zabaviti svojim vedrim duhom. U ovoj sezoni vodili smo se time da ćemo, bez obzira na sve probleme, na kraju uspjeti spasiti Božić i gledateljima dati jednu lijepu i toplu blagdansku priču, rekla je nedavno producentica showa Danijela Habek.

Podsjetimo, Božidar je nakon emitiranja emisije u kojoj je izgubio živce pred kamerama odbijao komunikaciju s medijima, ali je kasnije ipak odlučio dati svoju stranu priče.