Fotografija: Premijer se pozdravlja s kuharom Božidarom Miodragovićem/Foto: Martina Čapo
Galerija
Premijer se pozdravlja s kuharom Božidarom Miodragovićem/Foto: Martina Čapo

Kako je kuhar Božidar Miodragović zavarao osiguranje i 'zalijepio' se uz premijera...

Sve to ne bi bilo toliko uočljivo da novinari koji su pratili protokol nisu počeli negodovati jer im je uz Plenkovića, na svakoj fotografiji – kuhar...
BJELOVAR – Još će se dugo prepričavati svečano otvorenje 28. Jesenskog međunarodnog sajma u Gudovcu. Nije mala stvar što ga je otvorio premijer Andrej Plenković i na to su mnogi ponosni. Optimizam je danas vladao u cijelom bjelovarskom kraju, a i sami djelatnici Bjelovarskog sajma su nam prišapnuli kako je ovo jedan od najposjećenijih petaka ikad.

Ugurao se u protokol

Ako uzmemo u obzir da je za ulazak bila potrebna covid putovnica ili negativan test, da smo još uvijek u pandemiji i da nam raste broj zaraženih koronavirusom – možemo biti vrlo zadovoljni što je danas sve proteklo toliko glatko.

Dobro, nije možda baš sve, no simpatičnom događaju u protokolu svi su se danas prijepodne dobro nasmijali. Naime, poznati bjelovarski kuhar Božidar Miodragović, zahvaljujući kojem je cijela Hrvatska nakon nastupa u Večeri za pet znala za Bjelovar, doslovno se ugurao u protokol, odnosno u službeni obilazak sajma.

Ćakula s ministricom

Koračao je tako iz bok uz bok do premijera Plenkovića ili tik iza njega, svako malo se podružio s predsjednikom Vlade, a rado je proćakulao i s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković. Sve to ne bi bilo toliko uočljivo da novinari koji su pratili protokol nisu počeli negodovati jer im je uz Plenkovića, na svakoj fotografiji i u svakom kadru – kuhar.

<p>Ćakula Miodragovića i ministrice Vučković/Foto: Martina Čapo</p>

Ćakula Miodragovića i ministrice Vučković/Foto: Martina Čapo

Pa su stoga na neuočeni propust upozorili premijerovo osiguranje koje je vrlo brzo nakon toga uklonilo Miodragovića iz protokola. Bio je ovo zapravo samo jedan zanimljiv detalj koji je nakratko svratio pažnju s pandemije, gospodarske krize, poskupljenja cijena, financiranja bolnice i brze ceste, nedopuštenih minusa…, jer su sve te teme bile dotaknute u sklopu poljoprivredne manifestacije i nisu nimalo zabavljale ljude. Za uvijek dobrodošli humor, opet se pobrinuo Božidar Miodragović.