Fotografija: Sjajni bjelovarski plesači s natjecanja se vratili sa sedam medalja/Foto: Plesni klub H8
Galerija
Sjajni bjelovarski plesači s natjecanja se vratili sa sedam medalja/Foto: Plesni klub H8

Bjelovarski plesači kući donijeli sedam medalja: "Četiri zlatne, dvije srebrne i jednu broncu"

Zlatne medalje u obje plesne discipline osvojili su Ramona Pečar i Leon Grgić. Srebrne medalje u obje plesne discipline osvojila je Ameli Koščak Vukobrat dok je brončanu medalju osvojila Lana PogledićProtekloga vikenda u Sesvetama je održan bodovni plesni turnir u organizaciji Športskog plesnog kluba Spin-Zagreb na kojemu je nastupilo nešto više od 170 plesača iz Hrvatske i Slovenije. Natjecanje je sudilo 5 sudaca Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Za bjelovarski Športski plesni klub H-8 nastupilo je 10 plesačica i plesača, od toga 9 solo plesačica, te jedan solo plesač u disciplinama Standardnih i Latinsko-američkih plesova plesnih razreda D1, D2, D3, C i B.

Ramona Pećar/Foto: Plesni klub H8
Ramona Pećar/Foto: Plesni klub H8
Leon Grgić/Foto: Plesni klub H8
Leon Grgić/Foto: Plesni klub H8

Bjelovarski plesači vratili su se kući sa sedam osvojenih medalja od toga četiri zlatne, dvije srebrne i jedna brončana.

Zlatne medalje u obje plesne discipline osvojili su Ramona Pečar u kategoriji osnovci C i Leon Grgić u kategoriji mlađa mladež C.

Zadnje ovogodišnje natjecanje

Srebrne medalje u obje plesne discipline osvojila je Ameli Koščak Vukobrat (mladež B), brončanu medalju osvojila je Lana Pogledić u standardnim plesovima.

Tia, Erika, Lana Pogledić, Lana Ivanika, Marta/Foto: Plesni klub H8
Tia, Erika, Lana Pogledić, Lana Ivanika, Marta/Foto: Plesni klub H8
Foto: Plesni klub H8
Foto: Plesni klub H8

Lana Ivanika (osnovci D2) osvojila je 4. i 5.mjesto. Tia Ivana Palata (mlađa mladež D3) 4.i 9.mjesto, Jana Polak (mlađa mladež C) 5. i 7.mjesto, Marta Novaković (mlađa mladež D3) 5. i 6. mjesto, Erika Kiđemet 6. i 7.mjesto, Matea Prskalo (mladež C) 5. mjesto i 8. mjesto.

Bilo je to i zadnje natjecanje u ovoj godini. Predsjednik kluba, Dragutin Hubak, izražava zadovoljstvo ostvarenim rezultatima.

-Djeca i mladi mogu se uključiti u treninge standardnih i latinsko-američkih plesova, suvremenog kreativnog plesa, hip-hop i jazz dancea, a sve informacije mogu se dobiti na mob. 092 176 74 66.

Erika, Tia i Marta/Foto: Plesni klub H8
Erika, Tia i Marta/Foto: Plesni klub H8
Matea, Ramona i Amelie/Foto: Plesni klub H8
Matea, Ramona i Amelie/Foto: Plesni klub H8

Također, svi zainteresirani mogu se javiti u vezi priprema za sportsko školsko plesno državno prvenstvo koje će se održati u Poreču slijedeće godine.

Zahvaljujemo Gradu Bjelovaru, Sportskoj zajednici Grada i Županije na podršci, zaključuje Hubak.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!