Fotografija: Nogometaši Mladosti kvalifikacije otvoraju protiv Grobničana/Foto: Deni Marčinković
Galerija
Nogometaši Mladosti kvalifikacije otvoraju protiv Grobničana/Foto: Deni Marčinković

Za ulazak u 1. HNL Mladost iz Ždralova treba tri pobjede. "U svim utakmicama smo domaćini"

Neće biti lagano jer se radi redom o ozbiljnim ekipama. Međutim, i mi smo također ozbiljna momčad i uvijek idemo na pobjedu, kaže Vjekoslav Ćalušić



Mladost iz Ždralova saznala je protivnike u kvalifikacijama za Prvu hrvatsku nogometnu ligu (drugi rang natjecanja). Ždrijeb je danas održan u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza, a kuglice su u pretkolu momčad s Brda spojile s NK Grobničan, klubom iz Općine Čavle, pokraj Rijeke.

Mladostaši vjeruju u prednost domaćeg terena/Foto: MojPortal.hr
Mladostaši vjeruju u prednost domaćeg terena/Foto: MojPortal.hr

Prođu li Mladostaši pretkolo u polufinalu ih čeka NK Zagorac iz Krapine. Drugi polufinalni par čine NK Hrvace i HNK Vukovar 1991. 

- Utakmica protiv Grobničana na rasporedu je u subotu, 4. lipnja, u 17.30 na Gradskom stadionu u Bjelovaru. Prođemo li prvu prepreku, u polufinalu smo također domaćini Zagorcu. Ta utakmica igra se u srijedu, 8. lipnja, također, u 17.30. Ostvarimo li i u ovom susretu pobjedu, bit ćemo domaćini i u finalu, koje se igra u nedjelju, 12. lipnja, u isto vrijeme, poručio je direktor NK Mladost iz Ždralova Vjekoslav Ćalušić.

Ozbiljne ekipe

Dodao je i to da je njihov cilj od samog početka jasan, a to je plasman u Prvu hrvatsku nogometnu ligu.

- Neće biti lagano jer se radi redom ozbiljnim ekipama. Međutim, i mi smo također ozbiljna momčad i uvijek idemo na pobjedu, naglasio je Ćalušić.

Za kraj recimo i to da će Prvu hrvatsku nogometnu ligu od iduće sezone igrati samo pobjednik ovih kvalifikacija.