Fotografija: Polazak je u subotu u 15 sati/ Foto: RK Bjelovar/ Vladimir Dugandzic/CROPIX
Galerija
Polazak je u subotu u 15 sati/ Foto: RK Bjelovar/ Vladimir Dugandzic/CROPIX

RK Bjelovar organizira besplatni navijački autobus za Sisak: "Mjesta još uvijek ima"

Osim prijevoza, klub je navijačima osigurao i besplatne ulaznice za utakmicu, s ciljem da budu njihov osmi igrač u važnoj utakmici



Rukometni klub Bjelovar organizira navijački autobus za subotnju utakmicu u Sisku. 

- Sve što trebate je javiti se na klupski e-mail i osigurati svoje mjesto s pobjednicima. Idemo zajedno bodriti naše dečke na putu ka još jednom uspjehu, poručili su iz RK Bjelovara.

Podsjetimo, Kesizubci su trenutno drugoplasirana momčad 1. HRL Sjever, a za vodećim Čakovcem zaostaju tek jedan bod. Nakon što su prošle sezone napustili elitno društvo hrvatskog rukometa, vodstvo kluba uz neizostavnu potporu grada odlučili je učiniti sve s ciljem da se klub već ove sezone vrati u Paket24 Premijer ligu.

Cilj je povratak u elitno društvo

Sudeći po dosadašnjim rezultatima, devet pobjeda i tek jedan poraz, bjelovarski rukometaši na dobrom su putu da zadani cilj i ostvare. Naime, prvoplasirana ekipa 1. HRL Sjever izborit će direktan plasman u "Premijerku", dok će drugoplasirani u kvalifikacije za najviši rang.

Kao što smo već rekli, idući protivnik Bjelovarčana je ekipa Siska, koja se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji, stoga su u klubu odlučili počastiti navijače besplatnim prijevozom, kao i ulaznicama za utakmicu, kako bi bili njihov osmi igrač.

Mjesta još uvijek ima/ Foto: RK Bjelovar
Mjesta još uvijek ima/ Foto: RK Bjelovar

Kako doznajemo iz kluba, ostalo je još oko polovice mjesta u navijačkom autobusu, a svi zainteresirani mogu se javiti na rkbjelovar72@gmail.com ili na Facebook stranicu kluba.

Utakmica u Sisku na rasporedu je u subotu, 25. studenog s početkom u 18 sati, a autobus s navijačima krenut će u 15 sati s parkinga kod Dvorane europskih prvaka.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!