Fotografija: Daruvarčani zasjeli na vrh ligaške tablice/ Foto: RK Daruvar
Galerija
Daruvarčani zasjeli na vrh ligaške tablice/ Foto: RK Daruvar

Najmlađi daruvarski rukometaši s dvije domaće pobjede zasjeli na vrh ligaške ljestvice

"U oba susreta držali smo rezultat u našim rukama od prvih minuta pa su svi igrači dobili priliku zaigrati", kažu iz RK Daruvar



Najmlađi daruvarski rukometaši (U11) trenutno su vodeća ekipa 1. HRL U11 Regija 5. Na sam vrh ljestvice Daruvarčani su zasjeli ovog vikenda, nakon dvije domaće pobjede protiv Varaždina i Ivaneca.

Priliku su dobili svi igrači/ Foto: RK Daruvar
Priliku su dobili svi igrači/ Foto: RK Daruvar

- U oba susreta držali smo rezultat u našim rukama od prvih minuta pa su svi igrači dobili priliku zaigrati. Ekipu Varaždina pobijedili smo 23:15, a istim rezultatom slavili smo i protiv Ivančice Ivanec. Naš golman Stefan Mačak bio je odličan na golu, a pratio ga je i novi golman u našim redovima, Nikša Jeličić, ponosno su poručili iz Rukometnog kluba Daruvar.

Daruvarčani su oba susreta slavili istim rezultatom/ Foto: RK Daruvar
Daruvarčani su oba susreta slavili istim rezultatom/ Foto: RK Daruvar

Dodaju i to da je najraspoloženiji u njihovim redovima bili Lucas Starčević sa 19 postignutih pogodaka.

- Također, Lukas Krajačić postigao je 10 golova, Ognjen Halupa 7, Ante Šimek 3, Josip Herout i Simeon Mačak po 2, dok su Luka Nemec, Filip Geng i Filip Janota mrežu gostiju zatresli jednom. Pored njih, boje našeg kluba branili su i Adam Janota te Lenni Valenta. Samo tako nastavite dečki, zaključili su iz RK Daruvara.

Za kraj recimo i to da su Daruvarčani iza sebe ostavili vršnjake iz poznatih rukometnih sredina poput Bjelovara, spomenutih Varaždina i Ivaneca te Čakovca. 

Tablica/ Foto: HRS screenshot
Tablica/ Foto: HRS screenshot

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!