Fotografija: Rukometašice iz Austrije su u Daruvaru sve do 20. kolovoza/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Rukometašice iz Austrije su u Daruvaru sve do 20. kolovoza/Foto: Daruvarske toplice

U Daruvarskim toplicama na pripremama austrijske rukometašice: "Oduševljene su, zato su nam se i vratile"

Nakon rukometašica iz Austrije, na sportske pripreme krajem kolovoza u Daruvarske toplice dolaze ekipe sa zagrebačkog područja, Ženski odbojkaški klub, kao i Judo škola



DARUVAR – U Daruvarskim toplicama ovih dana su na intenzivnim sportskim pripremama rukometašice austrijskog kluba MGA Fivers Wien Handball.  

Kako kažu iz Daruvarskih toplica, djevojke se pripremaju za nadolazeću sezonu i Europski kup u Portugalu.

- Drago nam je što ne kriju svoje zadovoljstvo našom kompletnom uslugom. Od profesionalnog odnosa djelatnika, odlične hrane, smještaja, vrhunskog fitness centra, sportske dvorane i bazena, do potrebnog mira u prirodnom okruženju. Najbolji dokaz tome je što su nam se i ove godine vratili i za bazu svojih priprema odabrali upravo Daruvarske toplice. Hvala na povjerenju, poručuju iz Daruvarskih toplica.

Prijateljske pripremne utakmice

Dodajmo kako su ugostili prvu ekipu seniorki, ukupno 21 osobu, a kod njih su od 14. kolovoza pa sve do 20. kolovoza. Tijekom boravka u Daruvaru odigrali su dvije prijateljske pripremne utakmice i to sa ŽRK Lokomotiva iz Zagreba i ŽRK Đurđevac.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

- Druga grupa, 38 kadetkinja sa stručnim stožerom došla je danas, 19. kolovoza i ostaju do 23. kolovoza, kaže nam Melita Bartoš iz Daruvarskih toplica i otkriva kako će i mlađe kategorije odigrati dvije pripremne prijateljske utakmice i to s mlađim kategorijama RK Daruvar.

- Drago nam je što sportašice i sportaši na priprema u Daruvarskim toplicama koriste sve naše raspoložive sadržaje. Osim smještaja i hrane, tu su i bazeni, sportska dvorana, fitness centar… Zapravo, sve što im je potrebno kako bi na jednom mjestu dobili ono što im je potrebno za što kvalitetnije pripreme za nadolazeću sezonu, kaže Bartoš.

Sezonu otvorili nogometaši

Dodajmo kako je ljeto već tradicionalno period rezerviran za pojačane dolaske sportskih ekipa na pripreme u Daruvarske toplice. Intenzivnu ljetnu sezonu tako su otvorili nogometaši NK Lokomotive, s tri grupe koje su u Daruvaru boravile od sredine srpnja do početka kolovoza.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Kako nam kažu u Daruvarskim toplicama, ugostili su također i karataše na vikend sportskim pripremama, a kod njih se u prvoj polovici kolovoza održao i međunarodni kamp o kojem smo pisali OVDJE.

- Na ljetnim sportskim pripremama tijekom kolovoza u Daruvarskim toplicama bili su i naši dugogodišnji partneri: Hrvatski košarkaški savez s ukupno četiri ekipe, kategorija U13 do U15, kao i gostujuća ekipa koja im se pridružila iz Crne Gore. Muški Rukometni klub Rudar Hrvatske Premijer lige također je za svoje petodnevne sportske pripreme sredinom kolovoza izabrao Daruvarske toplice.

Gužva do kraja sezone

I kraj sezone bit će odličan. Naime, nakon rukometašica Austrije, na sportske pripreme krajem kolovoza u Daruvarske toplice dolaze ekipe sa zagrebačkog područja, Ženski odbojkaški klub, kao i Judo škola.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

-  Osim tijekom ljetnih mjeseci, na sportske pripreme tijekom cijele godine sukladno terminima održavanja natjecanja, dolaze nam i ekipe Hrvatskog karate saveza i Judo škole, zaključuju iz Daruvarskih toplica.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Sve više sportaša svoje sportske pripreme želi odraditi upravo u Daruvarskim toplicama, a puno njih u Daruvar se vraća u privatnom aranžmanu/Foto: Daruvarske toplice
Sve više sportaša svoje sportske pripreme želi odraditi upravo u Daruvarskim toplicama, a puno njih u Daruvar se vraća u privatnom aranžmanu/Foto: Daruvarske toplice
Austrijanke u Daruvarskim toplicama/Foto: Daruvarske toplice
Austrijanke u Daruvarskim toplicama/Foto: Daruvarske toplice

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!