Fotografija: Sjajan vikend imali su najmlađi daruvarski košarkaši/ Foto: KK Daruvar '22
Galerija
Sjajan vikend imali su najmlađi daruvarski košarkaši/ Foto: KK Daruvar '22

Najmlađi daruvarski košarkaši s tri pobjede u jednom danu čvrsto drže drugo mjesto lige

Iza daruvarskih košarkaša odličan je vikend jer je i ekipa M13 također upisala vrijednu pobjedu na gostovanju u Vrbovcu



Nove sjajne vijesti stižu iz Košarkaškog kluba Daruvar '22. Naime, proteklog vikenda na teren su izašle generacije M11 i M13, koje su u četiri utakmice upisale isto toliko pobjeda, no krenimo redom.

M13 slavili u Vrbovcu

U subotu su daruvarski košarkaši do 13 godina u sklopu svoje lige gostovali u Vrbovcu kod KK Zrinski te su ubilježili pobjedu rezultatom 46:54. Daruvarčani su nakon ovog kola petoplasirana ekipa lige s ostvarenih pet pobjeda i sedam poraza.

M13 slavili su na gostovanju u Vrbovcu/ Foto: KK Daruvar '22
M13 slavili su na gostovanju u Vrbovcu/ Foto: KK Daruvar '22

Taj rezultat kao da je nagovijestio ono što će se dogoditi idući dan. Naime, u sklopu lige M11 Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije, Daruvarčani su imali tri teška ispita na gostovanju u Koprivnici.

- Prvu utakmicu igrali smo protiv ekipe KK Koprivnica, koju smo pobijedili rezultatom: 26:23. Zatim smo odmah nakon te utakmice igrali protiv ekipe KK Petar Zrinski Vrbovec koju smo pobijedili rezultatom: 37:21, poručili su iz KK Daruvar '22 te nastavili.

Dvoje Daruvarčana na all staru

- Nakon toga uslijedile su sportske igre u kojima smo dobili još jednog pobjednika u brzom vođenju i kontroli lopte Frana Ivanovića. U drugoj igri što bržeg prolaženja između čunjeva imali smo dva predstavnika, Petra Petjera i Mislava Kuzle, dok smo u trećoj igri postizanje slobodnih bacanja imali predstavnika Jonu Kneževića. Svi redom dali su sve od sebe, no nisu se uspjeli plasirati na završni all star turnir. Trenutno imamo dva pobjednika na turnirima u brzom vođenju i kontroli vođenja lopte, Mislava Kuzle s prvog turnira te sada Fran Ivanović, koji će se okušati s najboljim pojedincima na završnom all star turniru, ponosno su kazali iz ovog daruvarskog kluba.

Tri vrijedne pobjede

Nakon sportskih igra uslijedila je i treća utakmica Daruvarčana na ovom turniru, a protivnik je bio KK Vedi iz Bjelovara. 

- I tu utakmicu smo pobijedili, a rezultat je glasio 35:11. Čestitamo svim našim igračima na današnjoj prekrasnoj predstavi, a oni su Mislav Kuzle, Jona Knežević, Patrik Hlavsa, Petar Petjera, Bruno Voborski, Ivan Kreh, Rudi Kljaić, Eldin Džinić, Alex Medaković, Fran Ivanović, ali i trenerima Dejanu Lukiću i Petru Bahnjiku, poručili su iz KK Daruvar '22.

M13 slavili su na gostovanju u Vrbovcu/ Foto: KK Daruvar '22
M13 slavili su na gostovanju u Vrbovcu/ Foto: KK Daruvar '22

Za kraj su dodali i to da s ove tri pobjede drže odlično drugo mjesto, a posebne zahvale upućuju roditeljima na podršci i sjajnom dočeku. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!