Fotografija: Foto: KK Koprivnica
Galerija
Foto: KK Koprivnica

Daruvarski košarkaši upisali drugu pobjedu u nizu: "Gubili smo 10 razlike i na kraju dobili utakmicu"

Pomlađena kadetska ekipa koja igra s mlađekadetskom postavom nije se uspjela nositi s većom i snažnijom ekipom iz Daruvara, kažu u KK Koprivnica



Košarkaši Daruvara upisali su u četvrtak, 26. listopada, drugu pobjedu u nizu, ovog puta protiv kadeta iz Koprivnice.

Foto: KK Daruvar '22
Foto: KK Daruvar '22

Iz Košarkaškog kluba Daruvar '22 poručuju kako su nakon jedne vrlo zanimljive prvenstvene utakmice, pune preokreta, na kraju ostvarili pobjedu 76:72. 

Foto: KK Koprivnica
Foto: KK Koprivnica

Na semaforu je na kraju stajalo 72:76/Foto: KK Koprivnica
Na semaforu je na kraju stajalo 72:76/Foto: KK Koprivnica

- Osigurali smo drugu pobjedu u nizu, što nas izrazito veseli. Čestitamo svim igračima na velikoj želji za pobjedom i treneru Nikoli Rakijašu na odlično posloženoj tehničko - taktičkoj pripremi - kažu u KK Daruvar '22 napominjući kako je u Koprivnici odigrano 7. kolo, a igrala je ekipa M17.

Foto: KK Koprivnica
Foto: KK Koprivnica

Trener daruvarskih kadeta Nikola Rakijaš čestitao je ovom prilikom svojim dečkima na svemu što su napravili u Koprivnici.

- Ne bih nikoga isticao jer su svi dali svoj doprinos. Košarka je ipak timski sport i to se pokazalo u četvrtak u Koprivnici. Utakmica je bila puna preokreta, u jednom trenutku smo gubili čak 10 razlike, ali su dečki tada pokazali zrelost i želju za pobjedom te smo na kraju došli do povoljnog rezultata - rekao nam je trener Nikola Rakijaš dodajući kako im sada slijedi drugi dio lige M17 u kojoj će igrati opet protiv Koprivnice, Mladosti iz Đurđevca i Pitomače.

Foto: KK Koprivnica
Foto: KK Koprivnica

- Pozivam sve naše navijače da nam se pridruže u što većem broju jer nam gledanost nije baš najbolja. Svi smo jako sretni i zadovoljni rezultatima, pogotovo jer smo najmlađi klub u ligi. Mogu samo reći da se napredak vidi već sada, što, iskreno, još nismo očekivali. Drago nam je da je Daruvar napokon pokrenuo košarkašku renesansu - kaže Nikola Rakijaš napominjući kako će o rasporedu idućih utakmica pravovremeno obavijestiti svoje navijače na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Foto: KK Koprivnica
Foto: KK Koprivnica

Košarkaški klub Koprivnica na svojoj je pak službenoj Facebook stranici objavio kako se pomlađena kadetska ekipa koja igra sa mlađekadetskom postavom, na njihovu žalost, nije uspjela nositi s većom i snažnijom ekipom iz Daruvara.

Foto: KK Koprivnica
Foto: KK Koprivnica

- U prvom poluvremenu dobra kontrola igre i rezultata, no u drugom poluvremenu gledali smo sasvim drugu ekipu Koprivnice - kažu u klubu iz Koprivnice.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!