Fotografija: Nove medalje za ŠPK H-8/Foto: ŠPK H-8
Galerija
Nove medalje za ŠPK H-8/Foto: ŠPK H-8

Mlade bjelovarske plesačice s međunarodnog natjecanja donijele medalje: "Okitile se srebrom"

"Ameli je osvojila u obje discipline druga mjesta i dvije srebrne medalje dok je Hana osvojila 2. mjesto u ST plesovima dok je u LA plesovima bila u finalu šesta", ističu iz Kluba



Protekloga vikenda u Zagrebu je održan međunarodni HSPS-BT u standardnim i latinsko-američkim plesovima gdje se natjecalo više od 300 natjecatelja.

Među njima i ovoga puta bili su i članovi ŠPK H-8 i to: Jelena Ivanika, Lana Ivanika, Marta Novaković, Sara Haistor, Ameli Koščak Vukobrat i Hana Birač.

Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8

-Po svojim starosnim i kvalitativnim razinama ostvareni su slijedeći rezultati u solo natjecanju: Jelena Ivanika i Lana Ivanika u obje plesne discipline bile su odlične 4.-te i za malo su im izmakle medalje.  

Medalje srebrnog sjaja

Odličan plasman, u velikoj konkurenciji ostvarile su i  Sara Haistor i Marta Novaković.

Sara je bila 7. u polufinalu od 14 natjecateljica u latinsko-američkim plesovima a u standardnim iz četvrt finala do polufinala 9.-ta od 18 natjecateljica, Marta Novaković 11.-ta od 14 u LA plesovima a u ST plesovima iz četvrt finala u polufinalu 11. od 18 natjecateljica, pojašnjavaju iz Kluba.

Do medalja u svojim kategorijama došle su Ameli Koščak Vukobrat i Hana Birač.

Ameli je osvojila u obje discipline druga mjesta i dvije srebrne medalje dok je Hana osvojila 2. mjesto u ST plesovima dok je u LA plesovima bila u finalu šesta/Foto: ŠPK H-8
Ameli je osvojila u obje discipline druga mjesta i dvije srebrne medalje dok je Hana osvojila 2. mjesto u ST plesovima dok je u LA plesovima bila u finalu šesta/Foto: ŠPK H-8

Ameli je osvojila u obje discipline druga mjesta i dvije srebrne medalje dok je Hana osvojila 2. mjesto u ST plesovima i srebrnu medalju dok je u LA plesovima bila u finalu 6.

-Vikend koji je pred nama druga ekipa H-8, hip hopovci odlaze na plesno natjecanje u Koprivnicu, poručuju iz Kluba.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!