Fotografija: Bjelovarske plesače čekaju nova natjecanja u Samoboru i Varaždinu/Foto: ŠPK H-8
Galerija
Bjelovarske plesače čekaju nova natjecanja u Samoboru i Varaždinu/Foto: ŠPK H-8

Bjelovarske plesačice sezonu započele s čak četiri medalje: "Bravo Amelie, Lana i Hana!"

"Vikend koji je pred nama, druga ekipa H-8, hip hopovci odlaze na plesno natjecanje također u Varaždin na Feel dance festival za koje se vrijedno pripremaju", poručuju iz H-8



BJELOVAR – Plesači Športsko plesnog kluba H-8 iz Bjelovara jesensku su sezonu započeli s četiri nove medalje. Naime, kako javljaju iz Kluba, 21. listopada Trofejom grada Varaždina krenula je jesenska sezona natjecanja.

- Natjecalo se više od 200 natjecatelja iz hrvatske i nekoliko drugih zemalja, a sudilo je 10 sudaca. Među natjecateljima bili su i članice i članovi ŠPK H-8 i to: Jelena Ivanika, Glorija Berec, Lana Ivanika, Marta Novaković, Sara Haistor, Ameli Koščak Vukobrat, Hana Birač, Borna Kovačević i Petra Filipan.

Gloria Berec/Foto: ŠPK H-8
Gloria Berec/Foto: ŠPK H-8
Hana i Amelie/Foto: ŠPK H-8
Hana i Amelie/Foto: ŠPK H-8
Amelie je osvojila čak dije medalje/Foto: ŠPK H-8
Amelie je osvojila čak dije medalje/Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8

- U solo natjecanju, u latinsko-američkim plesovima Jelena Ivanika od 13 natjecatelja osvojila je odlično 4. mjesto, Glorija Berec 6. mjesto, Lana Ivanika 5. mjesto, Marta Novaković 14. mjesto, Sara Haistor 11. mjesto, Ameli Koščak Vukobrat 2. mjesto i srebrnu medalju, Hana Birač 8. mjesto te plesni par  Borna Kovačević-Petra Filipan 7.mjesto, pojasnili su iz H-8.

Pripreme za Samobor

U standardnim plesovima u solo natjecanju Jelena Ivanika  bila je 6., Glorija Berec osvojila je 4. mjesto, Lana Ivanika 3. mjesto i brončanu medalju, Marta Novaković 16. mjesto, Sara Haistor 16. mjesto, Ameli Koščak Vukobrat 3. mjesto i brončanu medalju, Hana Birač 3. mjesto i brončanu medalju te plesni par Borna Kovačević-Petra Filipan 7. mjesto.

Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8
Foto: ŠPK H-8

- Hana Birač također se natjecala u HSPS Open gdje je u obje discipline u međunarodnoj konkurenciji ostvarila dobar rezultat. Slijedeće natjecanje je u Samoboru.

Vikend koji je pred nama druga ekipa H-8, hip hopovci odlaze na plesno natjecanje također u Varaždin na Feel dance festival za koje se vrijedno pripremaju, poručuju iz H-8.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!