Fotografija: Luka Modrić/ Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Galerija
Luka Modrić/ Foto: Tom Dubravec/CROPIX

AS: Modrić zbog Hrvatske i Reala odbio ponudu iz S. Arabije od 200 milijuna dolara!

"Zadarski genij želi karijeru okončati još ponekim trofejom s Realom i napadom na jedino što mu nedostaje, a to je naslov s Hrvatskom", pišu ŠpanjolciMadridski dnevnik AS u rano jutro je kao najvažniju vijest objavio kako je Luka Modrić (37) odbio astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije te da će igrati još jednu sezonu u Real Madridu.

Također pišu: "Drugi razlog zbog kojeg je Modrić odbio 200 milijuna eura za tri godine u Arabiji je što se ne želi još oprostiti od reprezentacije Hrvatske. Kapetan želi voditi Hrvatsku na Euru idućeg ljeta."

Španjolci su taj tekst objavili s naslovom "Real i Hrvatska ispred nevjerojatnog bogatstva iz Saudijske Arabije".

Luka Modrić/Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Luka Modrić/Foto: Tom Dubravec/CROPIX

"Zadarski genij želi karijeru okončati još ponekim trofejom s Realom i napadom na jedino što mu nedostaje, a to je naslov s Hrvatskom. Naravno, ovo drugo je mogao pokušati i da je otišao Arapima, ali Euro iduće godine želi dočekati nakon što odigra sezonu vrhunskog nogometa. Modrić se posljednjih dana čak i premišljao jer je teško odoljeti bogatstvu koje mu se nudi, posebno nakon što su posljednja dva tjedna ponude samo rasle do neslućenih visina, ali je na kraju prelomio. Kao što smo prvi objavili, Modrić se još krajem travnja sastao s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom te onda već na idućem sastanku istog mjeseca potpisao ugovor do ljeta 2024."

Luka Modrić, Mario Pasalić/ Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Luka Modrić, Mario Pasalić/ Foto: Tom Dubravec/CROPIX

AS piše da je Modrić odlučio ostati bez obzira na to što je klub pojačao konkurenciju.

"Bellinghamovim dolaskom te Ceballosovim ostankom, Real sada ima čak sedam veznjaka. Ali, Ancelotti će promijeniti sustave te igrati s četiri igrača u sredini, što otvara Modriću priliku za bitno veću minutažu."

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!