Fotografija: Rafael Beserra/Foto: Instagram
Galerija
Rafael Beserra/Foto: Instagram

Brazilac prešao 10.000 kilometara da vidi Vatrene uživo pa dobio 'srčani udar': "Sad mogu umrijeti!"

Rafael Beserra zaljubio se u Vatrene kao dječak, kada ih je 1998. gledao u polufinalu SP-a u Francuskoj, a sada ih je u Rotterdamu napokon vidio i uživoNisu samo hrvatski nogometaši odnijeli pobjedu nad Nizozemcima u Rotterdamu. Učinili su to i navijači koji su glasno bodrili Vatrene do prolaska u finale Lige nacija. Među svim tim navijačima bio je i jedan poseban - Rafael Beserra, pišu Sportske novosti.

Po čemu je Beserra poseban? Po tome što je veliki navijač Hrvatske, ali nikada nije bio u Lijepoj našoj niti ima bilo kakve rodbinske veze s Hrvatskom. On je za Vatrene počeo navijati kao dijete, dok je gledao polufinale SP-a 1998., a sada je napokon uživo gledao Hrvatsku.

Rafael Beserra na stadionu u Rotterdamu/Foto: Instagram
Rafael Beserra na stadionu u Rotterdamu/Foto: Instagram

"Napokon moji prijatelji! Ostvarit će se san Brazilca koji voli Hrvatsku. 14. lipnja ću biti u Rotterdamu da vidim našu Hrvatsku u Ligi nacija, to će biti prvi put da ću osobno vidjeti utakmicu iz zemlje koju toliko volim! A 19. lipnja napokon ću moći uživati ​​i vidjeti toliko voljenu Hrvatsku! Nakon toliko pokušaja, napokon je uspjelo! Jako sam nervozan i tjeskoban, bit će to jedinstveno iskustvo! Toliko mjesta za posjetiti, toliko prijatelja za upoznati! Potrajalo je, ali konačno se događa! Nisam izabrao Hrvatsku, ja sam izabran!", napisao je Beserra na Instagramu prije puta u Rotterdam, a tek tada je uslijedio šok za njega.

Naime, uspio je dobiti zajedničku fotografiju s Lukom Modrićem koju je oduševljeno komentirao.

"Sad mogu u miru umrijeti! Srčani udar!"

Rafael je spio napraviti selfie s Lukom Modrićem/Foto: Instagram
Rafael je spio napraviti selfie s Lukom Modrićem/Foto: Instagram

Južnoamerički navijač Hrvatske uživao je i u velikoj pobjedi Hrvatske.

"10.000 kilometara da ovo vidim", pisalo je u objavi sa stadiona, a nakon utakmice Beserra je bio emotivan:

Rafael Beserra ogrnut s brazilskom zastavom u društvu hrvatskih navijača//Foto: Instagram
Rafael Beserra ogrnut s brazilskom zastavom u društvu hrvatskih navijača//Foto: Instagram

"Neobjašnjiv, nezaboravan osjećaj! Znao sam da će biti nevjerojatno vidjeti hrvatsku publiku uživo, ali ono što sam vidio nadmašilo je sve što sam ikada zamišljao! Čak ni južnoamerički navijači ne pjevaju toliko koliko vi! A biti dio toga bilo je nevjerojatno! Bilo je divno navijati, a da nisi sam u Brazilu! Navijati i moći zagrliti nekoga tko navija za istu stvar kao i ti bilo je veličanstveno! Stvari se događaju kad se moraju dogoditi! U nedjelju je veliko finale i bit ću tamo da vidim kako Hrvatska diže svoj prvi nogometni trofej! Život je ponekad bajka."

Rafael je objavio ovu fotografiju na Instagramu prije puta u Rotterdam/Foto: Instagram
Rafael je objavio ovu fotografiju na Instagramu prije puta u Rotterdam/Foto: Instagram

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!