Fotografija: Stand up show Studija smijeha/ Foto: Studio smijeha
Stand up show Studija smijeha/ Foto: Studio smijeha

U Daruvar stiže ekipa iz Studija smijeha: "Humor nam u ovim vremenima svima treba"

Martina Ipša (SLO), Igor Drljo (BiH), Aleksandar Perišić (SRB) i Marina Orsag (HR) pozivaju na odličnu večer smijeha do suza i atmosfere koja zagrije i najhladnije ljudeNeki bi rekli da je smijeh lijek i da je često potreban. Ekipa iz Studija Smijeha rekla bi da je kvalitetan humor svima potreban uvijek i stalno, a kvalitetan humor koji briše granice i predrasude je nešto što nam baš u ovim trenutnim vremenima posebno treba. 

Best of regional stand up, projekt je koji je rasprodao Lisinski Zagreb, INK Pula, Barone Tvrđavu Šibenik i još puno divnih mjesta, a ovoga puta stiže u Daruvar.

Ulaznice samo online

U njemu se komičari i komičarke Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Makedonije šale na razne teme, pa i na one osjetljive sukladno tome odakle dolaze. 

Martina Ipša (Slo), Igor Drljo (BiH), Aleksandar Perišić (Srb) i Marina Orsag (Hr) pozivaju na odličnu večer smijeha do suza i atmosfere koja zagrije i najhladnije ljude. 

Best of regional stand up se održava 27.3. u 20 h. u Pučkom otvorenom učilištu Daruvar.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 eura su online na Ulaznice.hr te na pretprodajnim mjestima Ulaznice.hr. Na sami dan događaja ulaznica iznosi 13 eura. 

A evo ponešto i o komičarima koji će vas nasmijavati. 

Igor Drljo je najmanji Hercegovac. Mostarac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato se nije prestao debljati. Klasični zajeb prirode. Stand up-om se bavi od 2013.godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k'o bure, nego zbog energije). Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne možemo se sada sjetiti. Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize... Samo se igra. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Nastupi diljem regije

Martina Ipša je jedna od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.

Svojim pronicljivim i direktnim nastupom popularna je kod publike različitih profila. U šesnaest godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.

Marina Orsag je na stand up sceni već osamnaest godina - s razlogom. Osoba nevjerojatne pozitivne energije i velikog srca koja će svojom duhovitošću donijeti gromoglasan smijeh na lica publike. Njeni nastupi su iskustvo koje se ne propušta jer osim što ćete se nasmijati do suza i odlično zabaviti, potaknuti će vas na razmišljanje i ostaviti vam određene utiske koje ćete još dugo nositi sa sobom.

Crni humor Aleksandra Perišića

Ostvarila je preko 3500 nastupa širom regije i Europe, te osvojila razne nagrade od kojih su joj najdraže Prva nagrada publike na Lent Festivalu 2014., Top 10 komičara svijeta Jokenation natjecanja 2015. i titula europskog heroja humora u Amsterdamu 2018. Svojim radom u produkciji i mentoriranjem stvorila je stand up scenu u Hrvatskoj. Iza sebe ima cijelu plejadu zamijećenih televizijskih nastupa, između kojih su najpoznatiji Tvoje lice zvuči poznato, Zvijezde pjevaju, Ma lažeš, RTL Klub smijeha, Comedy Central Stand up & more.

Aleksandar Perišić, crnohumorni mladić, prvi je pobjednik Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U 7 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regiji, nastupao na svim festivalima stand up komedije u regiji, kao i na festivalima u Mađarskoj i Bugarskoj na engleskom jeziku. Što se televizije tiče, mogli ste ga vidjeti u emisiji „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, u Večeri improvizacije na TV Prva, a do nedavno je bio i jedan je od scenarista i sudionika emisije „Veče sa Ivanom Ivanovidem“. Njegov stil, iako je često crni humor u pitanju, specifičan je i prepoznatljiv, a i zaslužan za njegov uspjeh na sceni.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!