Fotografija: Foto: Mascotta
Galerija
Foto: Mascotta

ORIGINALNA IDEJA Bjelovarčanin izradio magnete s natpisima "Di si radosti" i "Di si lipa"

"Ideja je došla spontano i na brzinu. Ovo je sada veliki hit. Budući da se spremamo na sajmove, izložit ćemo te predmete na štandovima", kaže nam Ivan Horvat iz Mascotte



BJELOVAR – Posljednjih dana Hrvatska je totalno zaluđena pozdravima koje su u mobilnoj komunikaciji koristili novi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić i bivša državna tajnica Josipa Pleslić, tada Rimac. "Di si radosti" i "Di si lipa" postali su dio zafrkancije naroda.

Koriste se u svakodnevnom žargonu, ispisuju se grafiti na tu temu, izrađuju memovi koji iz dana u dan podsjećaju koliko su Hrvati kreativni i dosjetljivi.

A jedan od njih je i Bjelovarčanin Ivan Horvat, vlasnik Mascotte, obrta za izradu predmeta od gline.

Foto: Mascotta
Foto: Mascotta

Jutros je Ivan na Facebook stranici objavio fotografije svojih novih proizvoda i odmah izazvao simpatije potencijalnih kupaca novih proizvoda.

Zarada na račun Turudića

Naime, ovaj inovativni i kreativni obrtnik izradio je magnete s legendarnim natpisima "Di si radosti" i "Di si lipa", a ako je suditi po pozitivnim komentarima, već ima kupce.

Upitali smo ga kako se dosjetio zaraditi na račun Turudića i Rimčevke.

Foto: Mascotta
Foto: Mascotta
Foto: Mascotta
Foto: Mascotta

- Ideja je došla spontano i na brzinu. I inače pišemo razne poruke na naše glinene predmete, a ovo je očito sada veliki hit. Budući da se spremamo na sajmove, izložit ćemo te naše predmete na štandovima, ali kupci ih mogu pronaći u u našoj trgovini u Bjelovaru, otkrio nam je Ivan Horvat.

Magnete s porukama možete kupiti u Bilogorskoj košarici.

Dodajmo kako su svi predmeti iz Mascotte ručni rad i unikat iz Hrvatske.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!