Fotografija: Marina Orsag s najboljim regionalnim kolegama stiže u Daruvar/Foto: Darko Tomas/CROPIX
Marina Orsag s najboljim regionalnim kolegama stiže u Daruvar/Foto: Darko Tomas/CROPIX

Neviđeni interes za nastupe stand-up komičara u Daruvaru: "Karte idu k'o halva"

Stand up komičari s lakoćom napune dvoranu bez ijednog zalijepljenog plakata i bez ijedne plaćene objave, kažu u Pučkom otvorenom učilištu Daruvar najavljujući nove izvedbe poznatih komičara



Da Daruvar voli kazalište nije nikakva tajna, u zadnje vrijeme se za sva kazališna gostovanja traži stolica više, što nam je izuzetno drago a uz medije koji nas redovito prate dio zasluge svakako pripada i nama, kažu u Pučkom otvorenom učilištu.

Posebno su, ističu iznenađeni izuzetnom popularnošću stand-up showova koji u gradsko Kino 30.svibnja privlače ogroman broj ljudi, a u Daruvar dolaze ključni komičari stand-up scene.

Prodaja ulaznica samo online

- Nestvarno je kakva pomama vlada za stand-upom. Stand up komičari s lakoćom napune dvoranu bez ijednog zalijepljenog plakata i bez ijedne plaćene objave. Dovoljna je obična objava na njihovim stranicama i društvenim mrežama i karte idu "ko halva". Napominjem da mi samo iznajmljujemo dvoranu, prodaja ulaznica ide isključivo online i da njihove cijene određuju oni sami - kazuje Zlatko Janda iz POU Daruvar.

Nedavno su tako "rasturili" momci iz  BIS comedy (Marko Dejanović, Goran Vinčić, Hrvoje Krmelić, Tin Sedlar i Admir Šećkanović), sa show-om "Sexperiment" a uskoro iz Studia smijeha stiže "Best of Regional stand up comedy show" gdje je Marina Orsag okupila najbolje kolege iz susjednih zemalja: Igor Drljo (BiH), Martina Ipša (Slovenija), i Aleksandar Perišić (Srbija).

Taj dan smijeha je rijeda, 27.03.2024. u 20 sati a ulaznice se mogu kupiti putem ovog linka.

Goran Vinčić uskoro dolazi i "solo" i već je rasprodao dvije trećine, ne baš jeftinih ulaznica!

BIS COMEDY & DOBAR IZLAZAK predstavljaju: "Reci mi da se šališ". Ulaznice za izvedbu 17.travnja mogu se također kupiti putem interneta u sustavu Entrio.

U najavi je i dalmatinski show Splicka Scena -"Dvorske lude" za 14. svibnja, kažu u POU. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!