Fotografija: Tijekom suđenja se ispostavilo da je žena nasamarila više muškaraca/Foto: Željko Šop/ CROPIX (ilustracija)
Tijekom suđenja se ispostavilo da je žena nasamarila više muškaraca/Foto: Željko Šop/ CROPIX (ilustracija)

Fatalna Anamarija optužila bjelovarskog poduzetnika za silovanje. Sud joj nije povjerovao

Ispostavilo se kako je nasamarila najmanje desetak muškaraca koji su joj bili ljubavnici i koji su na koncu ostali bez prilične svote novcaNeviđenu dramu proživio je 48-godišnji bjelovarski poduzetnik nakon što je na internetskim aplikacijama za spojeve i avanture upoznao fatalnu 43-godišnju Anamariju, piše Danica.hr.

Bilo je to početkom 2019. godine. Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog druženja, 48-godišnjak je sredinom svibnja završio u istražnom zatvoru. Nedugo potom protiv njega je podignuta optužnica za silovanje.

Sud ga oslobodio

Svijet mu se srušio. Sve do nedavno pokušavao je dokazati svoju nevinost na sudu i objasniti zbog čega ga je Anamarija uopće optužila da ju je silovao. Na koncu je uspio jer ga je sud oslobodio svih optužbi.

U međuvremenu je o fatalnoj Anamariji isplivalo mnoštvo nevjerojatnih priča i detalja. Ispostavilo se kako je nasamarila najmanje desetak muškaraca koji su joj bili ljubavnici i koji su na koncu ostali bez prilične svote novca.

Muškarac je tijekom suđenja rekao kako su kobnog vikenda bili u njegovu stanu u Zagrebu u koji je on donio 24.000 kuna u koverti koju je pospremio u ladicu, što je ona vidjela.

Sve izmislila

Novac je u noći nestao i on je, kaže, pitao Anamariju gdje je, a ona je počela histerizirati i nakon svađe pozvala je policiju.

“Na početku naše veze iz hlača mi je uzela 1400 kuna i 50 eura, ali se poslije ispričala rekavši da joj novac treba za bolesno dijete pa sam joj oprostio”, ispričao je bjelovarski poduzetnik.

Policija je tog dana, nešto prije 5 ujutro, brzo došla u stan i uhitila ga. Optužen je da joj je lupao glavom o radijator, i spolno je zlostavljao, unatoč tome što je ona cijelo vrijeme zapomagala i zvala u pomoć.

Krvni podljev na potiljku

Tijekom suđenja ispostavilo se da je sve – izmislila. Njezin iskaz uopće se nije poklapao s svjedočenjima susjeda, prijateljica, drugih muškaraca koje je Anamarija prevarila, ali i samog optuženog kojem je sud na koncu povjerovao.

Premda je Anamarija, primjerice, tijekom suđenja uporno tvrdila da je policiju dočekala gola, bez gaćica koje joj je on skinuo, susjed koji je čuo buku i zvonio rekao je da mu je otvorila Anamarija koja je bila u potkošulji i gaćicama.

Osim toga, na zatiljku je doista imala krvni podljev, ali sudski vještak rekao je kako se ta ozljeda ne može dovesti u vezu s udaranjem njezine glave u radijator. On je pak tvrdio kako se vjerojatno negdje sama udarila kako bi ga optužila.

Zavodi muškarce

Njezin bivši poslodavac kod kojeg je radila knjigovodstvo za Anamariju je rekao kako je “veoma komunikativna, inteligentna i zgodna žena koja glumi žrtvu samohrane majke s bolesnim djetetom i funkcionira na takav način da zavodi muškarce”.

“Postoje i drugi muškarci koje je prevarila kao i njega, ali oni joj i dalje plaćaju da šuti jer su oženjeni.

Zvalo nas je u ured troje ljude koje je ona prevarila, a jedan je i došao k nama. Nismo znali bi li plakali ili se smijali nakon njegove priče”, ispričao je bivši Anamarijin direktor, piše Danica.hr.